Strand en Polders

Kamperland
Route.nl

Kamperland

Oude kerkjes, rustige polders en natuurlijk prachtige stranden waar je even lekker uit kunt waaien: dat maakt fietsen in Zeeland altijd zo leuk. Deze route neemt je mee over Noord-Beveland en Walcheren.

Banjaardstrand
De route start bij Verscentrum Sandee. Voordat je de polder in fietst, kun je op het terras terecht voor een koffie met huisgemaakt appelgebak. Al snel bereik je de kustlijn, je hebt hier een mooi uitzicht op de zee en de Oosterscheldekering. Ook rij je langs het Banjaardstrand, een van de schoonste stranden van Nederland. Je fietst het in 1961 gereedgekomen Veerse Gatdam over, het derde bouwwerk van de Deltawerken. Tijd om uit te waaien!

Landgoed Duinbeek
Ook op Walcheren is het heerlijk fietsen. Je rijdt langs Landgoed Duinbeek. Het huidige herenhuis met karakteristieke toren dateert uit 1715. In Serooskerke kom je langs de vijftiende-eeuwse Johanneskerk. In Vrouwenpolder passeer je de Pelgrimskerk uit 1622. Terug op Noord-Beveland fiets je even door de bossen en langs het Veerse Meer, voordat je weer terug bent in Kamperland. Pak je nog een terrasje bij Verscentrum Sandee?

Bezoek de website >>

Route in Zeeland

    Reviews van Strand en Polders

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.