Sallandse Heuvelrug

Holten
Route.nl

Holten

In Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug geniet je van bossen en heuvelachtige heidevelden. Door de hoogteverschillen en de prachtige uitzichten in dit gebied lijkt het wel alsof je niet meer in Nederland bent, maar niets is minder waar.

Holten
Groepsaccommodatie Het Bravenne vormt het startpunt van je route. Deze authentieke boerderij leent zicht perfect voor een weekendje weg of een vakantie met vrienden of familie. Vervolgens fiets je naar de authentieke buurtschap Beuseberg. Je ziet hier mooie oude boerderijen tussen de weilanden en akkers. In Holten kun je o.a. de fraaie dorpskerk uit 1832 bewonderen met zijn witgepleisterde toren.

Sallandse Heuvelrug
Zodra je Nationaal Park Sallandse Heuvelrug binnen fietst, valt je op hoe stil het hier is. Een waar paradijs voor rustzoekers! Je fietst door geurige en frisse bossen, ook kom je over de uitgestrekte heide. In augustus en in het begin van september word je hier betoverd door een eindeloze paarse vlakte. Tussendoor fiets je even naar Haarle. Hier kun je bij Eetcafé De Droadnagel een gezellig terrasje pakken.

Bezoek de website >>

Route in Overijssel

  Reviews van Sallandse Heuvelrug

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden