Putten

Garderen
Route.nl

Garderen

De Veluwe staat garant voor een mooie fietstocht. Kilometers lang door de natuur rijden, terwijl je van de rust geniet. Wat wil je nog meer?

Kerkpad Houtdorperveld
De route start bij IJssalon IJstijd Garderen. Hier beleef je de smaak van echt ambachtelijk ijs, voordat je op de fiets stapt. Al snel bereik je het Houtdorperveld, een van de grootste heidevelden in Nederland. Je geniet er van prachtige vergezichten, terwijl je over het voormalige kerkpad tussen Speuld en Uddel fietst. ’s Zomers is de heide op z’n mooist, als de paarse bloemetjes verschijnen die het veld in één klap in een paarse zee veranderen!

Speulderbos
Het Speulderbos is een van de oudste bossen in Nederland. En dat voel je als je tussen de loofbomen door fietst. Wat is het hier stil! In Putten kun je bij De Hertogh Eten en Drinken even een terrasje pakken om lekker bij te tanken. Je passeert korenmolen Het Hert uit 1899. Het is de derde molen op deze plek: zijn twee voorgangers zijn uitgebrand. Via de Gelderse Vallei rij je terug de bossen in naar Garderen.

Bezoek de website >>

Route in Gelderland

    Reviews van Putten

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.