Oost-Vlaanderen

Biervliet
Route.nl

Biervliet

In het Zeeuws-Vlaamse grensgebied kun je nog eens op je gemak van het karakteristieke landschap genieten. Je rijdt over autoluwe weggetjes door een streek waar gemoedelijkheid en lekker eten hoog in het vaandel staan.

Grenspaal
Bij De Gentsche Poort geniet je eerst van een koffie met iets lekkers, zodat je met voldoende energie op de fiets stapt. Als eerste rij je de polder in. Even de benen losmaken, terwijl je van weidse uitzichten over de weilanden geniet. Tussen knooppunt 48 en 89 rij je vlak langs de grens tussen Nederland en België. Links van de weg zie je een aantal grenspalen staan. Ook steek het Isabellakanaal uit 1920 over.

IJzendijke
Je komt door Boekhoute, een karakteristiek Vlaams dorp. Rondom de Heilig Kruiskerk rij je over een plein met een leuk sfeertje. Je ziet hier enkele fraaie oude panden. Vervolgens fiets je de polders weer door. Het is hier heerlijk rustig, je kunt hier op je gemak uitwaaien. Ideaal voor een dagje onthaasten. In IJzendijke rij je over de historische Markt. In dit dorpje kun je Museum het Bolwerk bezoeken, je leert hier meer over de Staats-Spaanse linies.

Bezoek de website >>

Route in Zeeland

    Reviews van Oost-Vlaanderen

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
    * verplichte velden