Landgoed Kaamps

Deurningen
Route.nl

Deurningen

Deze route neemt je mee door enkele Twentse pareltjes, zoals Het Stift, Ootmarsum en Oldenzaal. Tussendoor rij je door een van de mooiste fietslandschappen van Nederland.

Vier Winden
Vanuit Landgoed Kaamps rij je meteen het bekende Twentse coulisselandschap in. Terwijl de wielen en je trappers op hun gemak rond draaien, geniet je hier meteen van het glooiende landschap met zijn slingerende paden, velden en akkers en kleine percelen bos. Ontspannen gaat hier vanzelf. In Het Stift zie je enkele prachtige monumentale gebouwen. Verderop kom je langs twee korenmolens: De Vier Winden stamt uit 1862, de Oude Hengel uit 1872.

Dinkel
In Ootmarsum tref je in het oude centrum een leuk sfeertje aan. Dankzij de vele mooie oude panden lijkt de tijd hier een beetje stilgestaan te hebben. Bij De Postelhoek eten*drinken*slapen ben je welkom voor iets lekkers. Op een idyllische plek aan de Dinkel staan Huis Singraven en de Molen van Singraven. Blijf niet te lang hangen, verderop ligt het charmante oude centrum van Oldenzaal! Tot slot kom je door het gezellige Hengelo.

Bezoek de website >>

Route in Overijssel

  Reviews van Landgoed Kaamps

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden