Geldrop

Mierlo

Tussen Geldrop en Mierlo rij je een korte route die je meeneemt door bos en heide. Ook kom je langs de Kinderboerderij Geldrop. Een leuke route voor met de kids.

Kempense Heideschapen
Vanuit De Strabrechtse Hoeve rij je al snel de Strabrechtse Heide op. Dit uitgestrekte heideveld laat zien hoe grote delen van Brabant er vroeger bij lagen. Midden op de heide is het heerlijk stil. Tenzij je op de kudde Kempense Heideschapen stuit: een leuke belevenis! Net voor Heeze steek je de Kleine Dommel over. Een leuk moment om even van het idyllische landschap te genieten en een foto te maken.

Kleine Dommel
In het hart van Geldrop tref je een bijzondere sfeer aan dankzij de mooie monumentale panden. Je ziet hier o.a. Sint-Brigidakerk uit 1891, een imposant bouwwerk. Verderop kom je langs de Kinderboerderij Geldrop, een leuke afstapper. Achter de kinderboerderij ligt het Engelse landschapspark van Kasteel Geldrop. Als laatste rij je door Mierlo en de bossen van natuurgebied Molenheide. Even de boslucht opsnuiven, voordat je bij De Strabrechtse Hoeve een terrasje pakt.

Adres

Route.nl

Mierlo

Uitjes in de buurt

Reviews van Geldrop

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.