Flevoland

Dronten

Flevoland heeft bossen die tientallen jaren oud zijn, waar je heerlijk doorheen kunt fietsen. Pik nog wat weidse uitzichten mee over het water en een leuk plaatsje en je hebt een heerlijk dagje uit!

Vossemeer
Vanaf je startpunt, midden in het groen van het Reve-Abbertbos, fiets je langs en door het bos naar het noorden. Je komt ook door de bossen van het Roggebotzand. De bosgebieden in het oosten van Flevoland behoren tot de oudste van de in de jaren vijftig aangelegde polder, het zijn mooie volwassen bossen waar veel te ontdekken valt. Je komt uit bij het Vossemeer, waar je vanaf de dijk mooi zicht hebt over het water.

Ketelhaven
Je volgt het fietspad over de Vossemeerdijk, uitkijkend over langgerekte groene eilanden. Die vormen de rand van het Keteldiep, geul waarin de IJssel uitmondt in het IJsselmeer. Vandaar de naam van het dorp waar je even later doorheen fietst: Ketelhaven. Het heeft niet één maar twee jachthavens. Via Dronten rijd je weer terug naar je startpunt, Camping De Ruimte. Blijf hier kamperen en ga morgen weer op verkenning, het is hier zo mooi!

Adres

Route.nl

Dronten

Uitjes in de buurt

Reviews van Flevoland

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.