Fietsen

Ouddorp

Voor fietsverhuur ben je bij De Bever Verhuur aan het juiste adres. Met het grootste assortiment aan fietsen in de regio en aanverwante vervoermiddelen kun je zorgeloos genieten van de prachtige omgeving. In Ouddorp - en natuurlijk op de Kop van Goeree - liggen vele fietspaden en voeren de prachtige routes je langs de kustlijn, door de duinen en de natuur.

Een gewone fiets huren? Of toch een elektrische fiets huren?
Elektrische fietsen komen steeds meer in opmars en dragen bij aan een gezondere samenleving. Meer mensen pakken de fiets en met name ouderen kunnen langer blijven fietsen. De elektrische fiets trapt zo lekker licht weg dat je er ongemerkt en relaxed grotere afstanden mee aflegt.

De Bever Verhuur heeft verschillende elektrische fietsen in de verhuur: met voorwielmotor, middenmotor en bakfietsen met middenmotor. Elektrische fietsen met voorwielmotor zijn één van de 1e aandrijvingen van een elektrische fiets en geven continu ondersteuning.

Elektrische fietsen met een middenmotor zijn comfortabeler, omdat het zwaartepunt in het midden ligt en de mate van ondersteuning mede afhankelijk is van hoeveel kracht je zelf uitoefent.

 

Google Maps

Adres

De Bever Verhuur
Dijkstelweg 12
3253 T Ouddorp

Uitjes in de buurt

Reviews van Fietsen

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.