Eersel

Eersel
Route.nl

Eersel

Het gebied rondom de gezellige dorpen Reusel en Hapert is een groen buitengebied met veel akkerbouw en veeteelt. Deze route neemt je verder mee door een bosrijke omgeving en je doet de schilderachtige plaatsjes Hogeloon en Ravels aan, die een welkome afwisseling vormen met het boerenlandschap.
 

Liberation Route
Vanuit Eersel fiets je via Duizel en Hogeloon naar L103, een luisterpunt van de Liberation Route. Als je geïnteresseerd bent in de Tweede Wereldoorlog moet je hier zeker even stoppen. Je komt hier namelijk meer te weten over de geallieerde parachutisten en vliegtuigbemanning die boven dit gebied werden neergehaald. Vervolgens fiets je door een rustig boerenlandschap vol weides en akkerlanden.
 

Hotel De Bengel Eersel
De route start en eindigt bij Hotel De Bengel in Eersel. Blijf hier gezellig een nachtje slapen voor een heerlijk ontspannend fietsweekend. Het gastvrije personeel staat altijd voor je klaar om in al je wensen te voorzien en de hotelkamers zijn comfortabel. Bij Hotel De Bengel kom je kortom helemaal tot rust. Je kunt hier ook terecht voor een heerlijk diner in het gezellige restaurant of een borrel om de dag goed af te sluiten. Fietstocht 116304 vertrekt ook vanuit dit hotel, dus mocht je er de volgende dag ook nog op uit willen dan kan dat.

Bezoek de website >>

Route Eersel

  Reviews van Eersel

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden

  Uitjes in de buurt