Camping Boszicht

Laag-Soeren
Route.nl

Laag-Soeren

Kilometers lang door de bossen en heidevelden van de Veluwe fietsen: het is de ideale manier om een dagje helemaal tot jezelf te komen. Deze route neemt je mee door het Loenense Bos en over de Veluwezoom.

Loenense Bos
De route start bij Camping Boszicht, een heerlijk overnachtingsadresje aan de rand van de Veluwe. Nadat je op de fiets gestapt bent, rij je door het buitengebied op je gemak naar Eerbeek en Loenen, twee pittoreske dorpjes. Even later fiets je het licht glooiende Loenense Bos in. Haal diep adem en geniet van de frisse lucht. De uitgestrekte bossen worden even onderbroken door Hoenderloo, waarna je weer terug de natuur in fietst. Wat een rust!

De Veluwezoom
Bij luisterpunt L29: Deelen en Diogenes hoor je meer over de rol van vliegveld Deelen en de enorme bunker Diogenes tijdens de oorlog. De moeite waard! Verderop kun je in het weekend Museum Vliegbasis Deelen bezoeken. Vervolgens fiets je De Veluwezoom in, het natuurgebied dat al in 1930 als eerste nationale park van Nederland werd uitgeroepen. Je geniet hier van uitgestrekte heidevelden en dichte bossen. Ideaal om de accu weer op te laden.

Bezoek de website >>

Route in Gelderland

    Reviews van Camping Boszicht

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
    * verplichte velden