Western Experience

Rosmalen
Western Experience
Graafsebaan 133
5248NL Rosmalen
Datum: 04-09-2021

Een zomers tintje voor de Western Experience
 
Na een fantastische 25e editie in 2020 van de Western Experience was de organisatie altijd al van plan om dit gezelligste Europese Countryfestival festival uit te breiden met een zomers zusje,
 
Door de Corona perikelen hebben we dit jaar moeten opschuiven met onze datum.  Januari werd eerst mei, maar ook mei blijkt nog te vroeg.  Dat is een beetje tegenslag, maar gaf ook een mogelijkheid om ons zomerse idee te lanceren.
 
deze zomerse Western Experience plaats in het Autotron in Rosmalen. Deze gepaste locatie biedt volop ruimte binnen en buiten, waarmee we 4 podia, 10 bands, 12 artiesten, DJ’s en een singer-songwriter cafe kunnen bieden.  Verder verwachten wij natuurlijk showteams, kidscorner,  standhouders met de mooiste country en western kleding, meubels, accessoires en wannahaves, American Cars, infostands en nog heel veel meer!
 
Door het huidige reisverbod voor paarden zal er geen paardenarena mogelijk zijn. Ook de Native Americans komen niet naar de zomereditie van de Western Experience. Reizen is voor hen nog niet mogelijk. Dit betekent niet dat zij er bij vervolgedities niet bij zullen zijn! Integendeel!

Dit evenement is ook op deze data:
- 05-09-2021

Bezoek de website >>

Google Maps
Western experience summer
Amerikaans Festival

  Reviews van Western Experience

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden

  Uitjes in de buurt