Oh oh kroegentocht

's-Gravenhage

Jullie gaan nietsvermoedend Archery Tag spelen in Scheveningen als er opeens ''levend aas'' in de vorm van een grote penis het veld in komt rennen. Raak jij ''Dick'' dan krijg je een shotje van onze knappe Robin Hood!

Dit is slechts een voorbeeld van onze hilarische activiteiten speciaal ontworpen voor vrijgezellenfeesten.

Grappige strandactiviteiten, workshops met een knipoog of een partyavond met veel shotjes en een stripper. Wij hebben het allemaal voor jullie!

Liever een rustige middag met een gezellige borrel en lekkere BBQ? Met een super groot aanbod aan originele activiteiten vindt je altijd wel iets dat perfect bij jullie past.

We begrijpen dat niet iedereen een onbeperkt budget heeft en het moet zeker leuk blijven. Daarom zijn al onze activiteiten scherp geprijsd en garanderen we de laagste prijs! Bovendien krijg je een lekkere korting indien je meerdere activiteiten met elkaar combineert!

Kies uit +100 verschillende strandactiviteiten, workshops en diners en stel je eigen combodeal samen. De prijs wordt meteen door ons systeem uitgerekend en je zelf gemaakte offerte is met 1 druk op de knop door te sturen naar je groepsapp of mailbox. Easy!

V.a. 8 personen
V.a. €10,- pp,-

Google Maps

Adres

OhOhDenHaag Kroegentocht
Vlierboomplein 38-
2564HB 's-Gravenhage

Uitjes in de buurt

Reviews van Oh oh kroegentocht

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.