Jacuzzisloep (tot 40 p.)

Bodegraven

Vrijgezellenfeesten, Personeelsuitjes, Verjaardagen, Trouwerijen… wij zorgen voor jouw feest op het water met de sfeer die jij voor ogen hebt. Het meest opvallende en unieke uitje in de regio!

Onze sloep is geschikt tot 40 personen en beschikt over een 10 persoons jacuzzi. Uiteraard verwarmd en met jetstream en verlichting. De temperatuur wordt door ons aangepast aan de buitentemperatuur. De sloep is voorzien van een toilet, ijskoude dranken, audio- en lichtapparatuur en kan worden overdekt bij slecht weer.

Een uitje op het water zorgt voor veel gezelligheid: er valt namelijk niemand buiten de boot!

Onze sloep is gelegen in Bodegraven op slecht 2 minuten loopafstand van het station. We varen in de nabije omgeving, over de rijn, langs volle terrassen en over de Nieuwkoopse plas.

Wij beschikken ook over een 28-persoons sloep zonder jacuzzi. Bij grote groepen kan er voor gekozen worden om met twee sloepen te gaan varen. Onderweg is de mogelijkheid om te wisselen.

Wil je de sloep gebruiken voor een groot water-evenement, feest of festival bij jou in de buurt? Wil je de vaart combineren met een andere locatie? Of heb je andere maatwerk-vragen? Overleg dan even met ons. We denken graag met je mee.

Google Maps

Adres

Jazuzzisloep.nl
Rijnkade 33
2411EB Bodegraven

Uitjes in de buurt

Reviews van Jacuzzisloep (tot 40 p.)

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.