Bestel kaartjes

IJsbeelden Festival

Zwolle
Het Organisatieteam
Rieteweg 4
8011AB Zwolle
Datum: Van 17-12-2022 t/m 05-03-2023

Het Nederlands IJsbeelden Festival pakt dit jaar mooier en grootser uit dan ooit. Van zaterdag 17 december 2022 tot en met zondag 5 maart 2023 strijkt de adembenemende wereld van kraakhelder ijs en glinsterende sneeuw neer bij de IJsselhallen in Zwolle.

De IJsselhallen wordt voor en tijdens de Kerstvakantie omgetoverd tot een Winter Wonderland. De verwarmde hallen worden aangekleed in winterse sferen met aangepaste horeca. Voor de kinderen wordt een speciaal Winter Wonderland KinderPlaza gecreëerd. Een plaza met gratis kermisattracties. Een treintje brengt u na het bezoek aan het Nederlands IJsbeelden Festival gratis naar de binnenstad van Zwolle, slechts 7 minuten lopen verwijderd van de IJsselhallen.

Combineer je bezoek aan het Nederlands IJsbeelden Festival met een bezoek aan de gezellige Hanzestad Zwolle. Een stad met een rijke geschiedenis, gezellige winkelstraten en met het vermogen om je smaakpapillen maximaal culinair te prikkelen. Zwolle is een stad die uitnodigt om ontdekt te worden. U bent meer dan welkom!

Bezoek de website >>

IJsbeelden
Kunst in ijs
IJs kunstenaar
IJs kunstenaar
IJs kunstenaar
IJs kunstenaar
IJs kunstenaar

  Kaartjes met korting voor IJsbeelden Festival

  AD Webwinkel
  AD Webwinkel.nl heeft elke dag nieuwe aanbiedingen met hoge korting. Je ontvangt de tickets direct per e-mail.
  Ticket vanaf € 13,25 per persoon

  Reviews van IJsbeelden Festival

  Schrijf een review!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden