Dag van Leeuwen

Beneden-Leeuwen
Dag van Leeuwen
Wielstraat 99
6658BC Beneden-Leeuwen
Datum: Van 01-07-2022 t/m 03-07-2022

Wiellawaai gaat van start met topacts Frans Duijts, de Daredevils en Partyfriex. Dat betekent voor ieder wat wils! Frans Duijts treedt op met heerlijke meezing-nummers en daarna kun je je opmaken voor de partyband Daredevils, een muzikale blikseminslag van astronomische proporties. Deze geweldige band deed in 2019 mee aan de Voice of Holland in team Waylon. De avond wordt geopend en afgesloten door dj Ronn Laam.

Eindelijk is het weer zover!

De Dag van Leeuwen en Wiellawaai mogen doorgaan!

Wat hebben we allemaal uitgekeken naar een heerlijk feestweekend! Vol trots presenteren we daarom hierbij de artiesten die zullen optreden tijdens de 24e editie van de Dag van Leeuwen en Wiellawaai. Het 3 daagse festijn zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 juli 2022 in Beneden-Leeuwen bij de Wiel.
Wiellawaai

Op vrijdagavond 1 juli gaat Wiellawaai van start met topacts Frans Duijts, de Daredevils en Partyfriex. Dat betekent voor ieder wat wils! Frans Duijts treedt op met heerlijke meezing-nummers en daarna kun je je opmaken voor de partyband Daredevils, een muzikale blikseminslag van astronomische proporties. Deze geweldige band deed in 2019 mee aan de Voice of Holland in team Waylon. De avond wordt geopend en afgesloten door dj Ronn Laam.

Zaterdag 2 juli wordt de avond gevuld door Millstreet, een energieke, passievolle en enorm gedreven band! Topoptredens deze avond zijn van Tino Martin en Jannes. Deze topartiesten zullen een mooie bijdrage leveren aan deze feestavond. Onze huis dj Mike zal de avond openen en sluiten.
Beide avonden starten om 20:30 uur.

De Dag van Leeuwen staat op zondag 3 juli vanaf 11:00 uur weer in het teken van een hele dag vermaak voor jong en oud. Ooit begonnen als een gewone braderie en nu uitgegroeid tot het Lauws Mertje. Er zijn ongeveer 200 kramen, straattheater, kinderplein en terrasjes bij de diverse podia door heel Beneden-Leeuwen. Bent u klaar voor een dansje door de straten van gezellig Beneden-Leeuwen? In de Sportlaan worden weer de Buikschuifkampioenschappen georganiseerd. Ben jij de snelste schuiver? Klaar met alle activiteiten deze dag, wees dan welkom in de feesttent bij de Wiel voor een spetterend optreden van coverband Slamm. Ook wordt een ouderwets gezellig feestje gebouwd met een optreden van Ronnie Ruysdael, dus voor 100% polonaisegarantie kom je naar de feesttent!
Toegang van de Dag van Leeuwen is GRATIS!

 

Bezoek de website >>

Google Maps
Gezellige bandjes in het hele dorp op 3 juli
Geweldige artiesten in de feesttent
Druk bij Maas en Waalse Buikschuifkampioenschappen

  Reviews van Dag van Leeuwen

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden