Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 133 uitjes gevonden
Van 07-12-2018 t/m 09-12-2018
Kerstmarkt Klooster Graefenthal 7,8 & 9 Decemeber 2018
Goch-Asperden
Unieke Kerstmarkt in een sprookjesachtige omgeving op Klooster Graefenthal 7, 8 & 9 december net over de grens bij Nijmegen/Gennep.
Zaltbommel
Een dag die je je leven lang niet meer vergeet, op een romantische locatie die zijn weerga niet kent. Dat is trouwen op Slot Loevestein.
Zaltbommel
Saskia en Paulette (Mrs. Einstein) hebben zich altijd bezig gehouden met de liefde. Ze zijn verliefd geworden en hebben samengewoond. Ze hebben de ware gevonden en daarmee kinderen gekregen. Ze zijn bedrogen en hebben de brokstukken weer gelijmd. Telkens weer kijken ze met vrolijke verbijstering naar het leven.
Van 15-12-2018 t/m 03-03-2019
Nederlands Ijsbeelden Festival
Zwolle
Het grootste ijssculpturen evenement van Europa staat in Zwolle. De beste carvers uit de wereld maken van 600.000 kg ijs en sneeuw een magische winterwereld.
Den Bosch, 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant
De grootste, gezelligste en leukste kinderbeurs van Nederland. Maar liefst 185 kramen met nieuw én 2e kans kinderkleding en speelgoed met heel veel aanbod voor kids van 0 tot 10 jaar
Tholen
Archery Tag is een uitje dat garant staat voor Actie, Plezier en Avontuur. Leer schieten als Robin Hood met pijl en boog en zorg dat jouw team als winnaar naar huis gaat.
Zaltbommel
Openhartig vertelt Victor in zijn eerste avondvullende programma over zijn achtergrond, ambities, angsten en dromen. Van klein naar groot analyseert hij het leven, maar vooral ook zichzelf. Wat maakt hem wie hij is en hoe zal hij zich ontwikkelen?
Amsterdam
Vaar mee op Tweede Kerstdag tijdens deze speciale kerstvaartocht over het Amsterdamse IJ en geniet van een heerlijke aanschuiflunch aan boord van het schip de Stortemelk.
Van 19-07-2017 t/m 31-07-2027
Eataway
Europa
Bij mensen thuis eten uit verschillende landen!Goed eten, gezellig, sfeervol.
Van 17-03-2018 t/m 31-12-2020
Beleef de geschiedenis van de thuiscomputer!
Helmond
Het HomeComputerMuseum is een interactieve reis door de geschiedenis van de thuiscomputer. Meer dan 100 computers vanaf 1975 staan klaar om geprobeerd te worden.