Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 261 uitjes gevonden
Woudenberg
Combineer doeken met elkaar en maak op deze manier samen één groot kunstwerk. Belangrijke voor deze workshop is creativiteit, flexibiliteit en teamwork!
Van 30-05-2020 t/m 31-05-2020
Maastricht Blues Rock Passions
Maastricht
Tijdens het weekend van Pinksteren zal Maatricht Blues Rock Passions haar tweede editie kennen met 20 'Rocking' Bands is het een heel breed programma.
Sint Anthonis
Bent u opzoek naar activiteiten voor de winterse periode? Dan bent u bij Rongen Aktief aan het goede adres!
Amsterdam
Café ’t Mandje was sinds 1927 het café van de legendarische Bet van Beeren.
Amsterdam
Great Lake Swimmers komt op 8 april naar Q-Factory toe!
Amsterdam
Er zijn twee mogelijkheden om je verjaardagsfeestje bij ons te vieren. Je kan kiezen uit een verjaardagspakket in combinatie met een reguliere voorstelling of een privé-partijtje met voorstelling.
Amsterdam
Met een nieuw album op zak komt de Zweedse singer-songwriter Meadows naar Amsterdam met intieme, authentieke en diepgaande liedjes recht uit zijn hart.
Heerlen
Een dag waar je veel vrouwen ontmoet, spreekt en elkaar inspireert. Waar je een lekker hapje kunt eten en drinken, samen naar verhalen en muziekoptredens kijkt!
Loosbroek
Beleef op 23 mei in Loosbroek de meest legendarische tributes bij Legends Live! Met o.a. ABBA, Queen en Michael Jackson.
Van 07-07-2020 t/m 10-07-2020
Drentse Fiets4Daagse
Diever
Het grootste fietsevenement van Nederland biedt volop beleving en gezelligheid in heel Drenthe voor jong en oud.