Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 143 uitjes gevonden
Rotterdam
Opzoek naar een een duurzaam, actief en informatief evenement? Kom naar het BlueCity lab en maak met de biomaterialen van de toekomst een product en ontdek meer over duurzame en circulaire innovatie.
Amsterdam
Er zijn twee mogelijkheden om je verjaardagsfeestje bij ons te vieren. Je kan kiezen uit een verjaardagspakket in combinatie met een reguliere voorstelling of een privé-partijtje met voorstelling.
Van 17-03-2018 t/m 31-12-2020
Beleef de geschiedenis van de thuiscomputer!
Helmond
Het HomeComputerMuseum is een interactieve reis door de geschiedenis van de thuiscomputer. Meer dan 100 computers vanaf 1975 staan klaar om geprobeerd te worden.
Amsterdam
A’DAM&Co. is de members club voor de Amsterdamse creatieve geest, gelegen op de 18e verdieping van de A’DAM Toren.
Van 16-02-2019 t/m 23-03-2019
Winterlicht op Pampus
Muiden
Dé geheimtip van eind 2018 – het tijdelijke restaurant Winterlicht op forteiland Pampus – wordt geprolongeerd.
Van 22-12-2018 t/m 12-05-2019
 Bloemen als inspiratiebron
Muiden
Muiderslot meets Bas Meeuws Rondom het Muiderslot liggen bijzondere kasteeltuinen die voor het eerst zijn aangelegd in de 17e eeuw.
Van 08-07-2019 t/m 30-08-2019
Kamelensafari in de zomervakantie op Kamelenmelkerij Smits
Berlicum
Kamelenmelkerij Smits is een leuk en leerzaam dagje uit voor alle leeftijden. Ben je benieuwd naar het leven van een kameel of wil je de unieke dieren aaien? Kom dan snel naar Kamelenmelkerij Smits!
Van 19-07-2017 t/m 31-07-2027
Eataway
Europa
Bij mensen thuis eten uit verschillende landen!Goed eten, gezellig, sfeervol.
'S-GRAVENHAGE
ESCAPE ROOM SCHEVENINGEN VOOR DEZE MISSIE ZIJN SPIONNEN NODIG DIE HET ONMOGELIJKE KUNNEN PRESTEREN.ALS JE DEZE MISSIE ACCEPTEERT, WEES DAN GOED VOORBEREID. WANT DIT IS EEN MISSION IMPOSSIBLE!
Hoek van Holland
Sunday Live staat garant voor een muzikale middag op een sfeervolle locatie. Deze week met Big Boss Men Band.