Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 186 uitjes gevonden
Sint Anthonis
Stijg tot grote hoogten tijdens een van onze klimactiviteiten!
Van 13-02-2020 t/m 15-02-2020
TuinIdee 2020
's-Hertogenbosch
TuinIdee is hét vierdaagse event dat je als tuinliefhebber niet mag missen! Het grootste tuinevent van Nederland vormt dé aftrap van het nieuwe tuinseizoen.
Bergen op Zoom
Wandel mee op en rondom de Waterschans onder begeleiding.
Van 05-10-2019 t/m 06-10-2019
Brocante Kasteel Wijenburg
Echteld
Brocante op een betoverende en romantisch Kasteel. Weinig kastelen hebben zo’n indrukwekkende aanzicht als Kasteel Wijenburg!
Amsterdam
Een indrukwekkende theater- en evenementenlocatie in de culturele hoofdstraat van Amsterdam.
Van 27-06-2019 t/m 08-03-2020
Dynasty
Krimpenerwaard
Voor- en tegenspoed, aantrekken en afstoten, intriges en koninklijke ambities kenmerkten de dynastieën Van Kempen en Begeer.
Krimpenerwaard
Hoor de bijzonder verhalen bij onze collectie en laat u meenemen in de zilveren wereld van het Zilvermuseum.
Bunnik
'Geeft Acht Schone kunst van militaire kleding' is een tentoonstelling waarin textielafval centraal staat. Textielafval is een groeiend probleem.
Van 14-10-2019 t/m 25-10-2019
Kamelensafari in de herfstvakantie op Kamelenmelkerij Smits
Berlicum NB
Kamelenmelkerij Smits is een leuk en leerzaam dagje uit voor alle leeftijden. Ben je benieuwd naar het leven van een kameel of wil je de unieke dieren aaien? Kom dan snel naar Kamelenmelkerij Smits!
Zwolle
Op zondag 6 oktober 2019 is de Pokeren.nl Poker Series te gast in Zwolle