Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 288 uitjes gevonden
Van 07-09-2019 t/m 08-09-2019
Werfweekend Museumwerf Vreeswijk
Nieuwegein
Het gezelligste kijk- en doeweekend in scheepse sferen voor iedereen van 3 tot 103 jaar! Met kinderactiviteiten, rondvaarten, ambachten, modelbouw en muziek.
Utrecht
De vereniging wil graag een podium bieden aan musici en organiseert daartoe concerten.
Velsen
Stap aan boord. Het Avontuur kan beginnen. Met de boot de haven in voor de oversteek naar een onbekend stukje Nederland: het Forteiland in IJmuiden.
Van 07-09-2019 t/m 08-09-2019
Vlechtersfestival op Slot Loevestein
Zaltbommel
Wat hebben vlechters nu te maken met een vesting als Slot Loevestein? Wat dacht je van korven vlechten voor brisantgranaten? Of schanzen voor bij de kanonnen
Van 01-04-2019 t/m 30-11-2019
Bloemenvriendjesroute
Utrecht
Een leuke doe-speurtocht in de Botanische Tuinen Utrecht voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Tijdens de ‘Bloemenvriendjesroute’ leer je van alles over bloemen en hun vrienden.
Woerden
Party van de Prins, het leukste feestje van het jaar! Ook dit jaar nodigt Prins Willem III u uit om samen met hem het leukste feestje (minifestival) van het jaar te vieren.
Tilburg
Op dinsdag 8 oktober 2019 is de Pokeren.nl Poker Series te gast in Tilburg!
Deventer
De grootste, gezelligste en leukste kinderbeurs van Nederland.
Van 20-09-2019 t/m 22-09-2019
Beurs Eigen Huis
Utrecht
Beurs Eigen Huis in de Utrechtse Jaarbeurs is een beurs voor het bouwen en verbouwen van je eigen droomhuis. Ook kun je hier terecht voor al je vragen over je interieur of tuin.
Van 06-07-2019 t/m 01-09-2019
Zomervakantie op Slot Loevestein
Zaltbommel
Tijdens de zomervakantie is er van alles te doen op Slot Loevestein.