Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 216 uitjes gevonden
Amsterdam Duivendrecht
Maar liefst 200 kramen met nieuw én 2e kans kinderkleding en speelgoed in Amsterdam. Ook beurzen in Hilversum en Den Bosch
Van 10-06-2018 tot 03-09-2018
MCN Capoeirashow
Rosmalen
Capoeirashow MCN bestaat uit 12 tot 14 aantal personen en treedt op met een show van Capoeira, Maculele en Samba. De Capoeiristas hebben de afgelopen jaren op uitnodiging optredens verzorgd in Nederland, België en Frankrijk. Is deze show iets voor jou evenement? Bekijk dan onze agenda en onze show.
Zaltbommel
Javier Guzman maakte eerder vijf Sinterklaasconferences (2002, 2003, 2004, 2009 en 2015). Nu is het tijd voor de wervelende zesde! Scherp van tong, filerend, twijfelend en waarachtig. Een prachtige wereld met zo nu en dan misverstanden en soms heel soms gebeurt er iets opmerkelijks.
Rotterdam
Fantastische theater- en dinnershows aan boord van partyschip de Ameland. Iedere show is er één om nooit te vergeten. We hebben voor ieder wat wils.
Van 01-01-2018 tot 01-12-2028
ZERO55 Enschede
Enschede
ZERO55 onderscheidt zich met een divers aanbod van futuristische en unieke activiteiten voor jong en oud, adrenaline gegarandeerd! Op het Go Planet Parc in Enschede is het mogelijk om bij ZERO55 deel te nemen aan E-Karten, Lasertag en Space Exit.
Van 07-05-2018 tot 02-09-2018
Verassing: op zomervakanZIE met het muZIEum
Nijmegen
De zomervakantie staat voor de deur, tijd voor een welverdiende vakantie! Vakantie vieren doe je deze zomervakantie bij het muZIEum.
Van 09-07-2018 tot 05-09-2018
Exposities en lunchconcerten in de Grote Kerk
Gorinchem
Stichting Vrienden van de Grote Kerk organiseert deze zomer mooie lunchconcerten. Deze afwisselende concerten worden gegeven op de woensdagmiddagen om 12.15uur in de Grote Kerk en zijn gratis toegankelijk.
Van 07-06-2018 tot 31-10-2018
Films en Sterren op de Haar
Haarzuilens
Vanaf 6 juni staat Kasteel de Haar helemaal in het teken van de wereld van films en filmsterren. Gastconservator René Mioch (filmkenner en producent) en Mardou Jacobs (producent) maakten speciaal voor De Haar een tentoonstelling over de sporen die de wereldberoemde sterren van het witte doek op Kasteel de Haar nalieten én hoe het kasteel zelf figureerde in vele producties.Van Caine tot Collins, van Bardot tot Moore.
Van 09-08-2018 tot 12-08-2018
Kannen & Kruiken Amersfoort 2018
Amersfoort
We proosten met Kannen & Kruiken op zinderende zomerdagen in het Burgemeester Brouwerplantsoen te Amersfoort. Van donderdag 9 t/m zondag 12 augustus.
Van 11-07-2018 tot 22-08-2018
Proefjes in het GeoLab
Lingewaal
Kom op elke woensdag in de zomervakantie super leuke en interessante proefjes doen in ons lab. Bij GeoFort draait alles om de wereld, dus alle proefjes hebben een geo-touch.