Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 236 uitjes gevonden
Zaltbommel
Masterclass is een intiem programma voor jong en oud en iedereen die geïnteresseerd is in het verhaal van een bevlogen muzikant. Voor beginnende tot gevorderde drummers en natuurlijk voor de liefhebbers.
Van 01-04-2018 tot 28-10-2018
Museum Buurtspoorweg Haaksbergen
Haaksbergen
Iedere zondag is het museum open tussen 10.00 en 17.00 uur. De Stoomtrein rijdt dan 3x op en neer naar Boekelo.
Zaltbommel
Een swingende voorstelling voor iedereen vanaf 2 jaar met veel bekende zomerliedjes van Dirk Scheele. Dirk neemt je enthousiast mee naar iets bijzonders: een echt zonnig vakantie-popconcert! We beleven natuurlijk volop avonturen met Dirk.
Amsterdam
In teams fiets je door Amsterdam. Je fietst langs duurzame, sociale en verantwoorde ondernemingen en start-ups. Daar proef je de producten van het bedrijf.
Van 01-08-2018 tot 16-09-2018
Tentoonstelling VAN ALLE KANTEN
Borne
Het klossen van kant wordt al eeuwen beoefend. Het kostbare kant was vroeger alleen voor de rijken te betalen, zij lieten het o.a. in hun kleding verwerken. De fijne kunst van het kantklossen wordt gelukkig in leven gehouden, o.a. in Twente, met haar rijke textielverleden.De Hengelose kantkloskring ’t Kaantklöske organiseert naar aanleiding van zijn 30-jarig bestaan in samenwerking met ontwerpgroep Kanteon deze tentoonstelling.
ORVELTE
Deze dag zal helemaal in het teken staan van het paard. Er zullen verschillende spectaculaire shows en demonstraties gegeven worden. Op meerder plaatsen in het dorp zullen activiteiten zijn die een link hebben met het paard.
Delden
Rond de mooie plekken in het oude stadje presenteren amateurs en professionals samen een gevarieerd programma. Natuurlijk doen de kinderen ook mee op het speciale Kinderplein waar ze creatief en actief bezig kunnen zijn.
Van 26-09-2018 tot 30-09-2018
Fine art & antiques fair
Baarn
FINE art & antiques fair is dé nieuwe 5-daagse internationale kunstbeurs in en rond het centraal gelegen Kasteel Groeneveld Baarn. Rijk gevulde kasteelkamers met een breed aanbod aan waardevolle antiquiteiten, verzamelobjecten, zilver, juwelen en spannende oude, moderne & hedendaagse kunst.
Van 09-05-2018 tot 14-10-2018
Beeldentuin en Galerie Zwakanaga
Exloo
Expositie van 24 kunstenaars uit Nederland met diverse disciplines.Er zijn objecten van steen, keramiek, hout, cortenstaal, r.v.s. , glas, emaille en combinaties hiervan.Dit alles te bewonderen in mooi aangelegde tuin.
Van 06-09-2018 tot 09-09-2019
Landleven in de Praktijk
Arnhem
Landleven in de praktijk - dit wil je beleven! Op 6, 7, 8 en 9 september is het zo ver, Landleven in de Praktijk. Een nieuw kleinschalig evenement in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem met de leukste, leerzaamste en gezelligste workshops verdeeld in vier thema's.