Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 110 uitjes gevonden
Van 14-08-2015 t/m 31-12-2025
Experience Volendam
Volendam
We gaan terug naar het jaar 1916. Het jaar van de watersnoodramp. Middels een prachtig (romantisch) verhaal nemen wij u mee terug in de tijd.
Van 01-02-2019 t/m 03-02-2019
Crea Weekend Voorjaar Gorinchem 2019
Gorinchem
Inspiratie opdoen, meedoen aan een workshop, advies vragen en gezellig shoppen. Of je nu ervaren bent, beginner of opzoek naar een nieuwe hobby; voor iedere creatieveling is er iets te doen!
Amsterdam
Er zijn twee mogelijkheden om je verjaardagsfeestje bij ons te vieren. Je kan kiezen uit een verjaardagspakket in combinatie met een reguliere voorstelling of een privé-partijtje met voorstelling.
Zaltbommel
Soms moet je jezelf een Ultimatum stellen. Bepalen wie je bent. Sterk zijn. Volwassen worden. Ergens voor staan. Alex weigert dit al jaren. Want kom op, hoe doe je dat als je een vat vol tegenstrijdigheden bent? Alex Ploeg is een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet weet. Een coming of age story, après la lettre.
Van 25-01-2019 t/m 27-01-2019
Boekenbeurs Glanerbrug
Glanerbrug
De 27e editie van de grootste boekenbeurs van Twente. Kom snuffelen tussen de 60.000 boeken in diverse genres. Alle boeken gaan weg voor een klein prijsje en de opbrengst gaat naar een goed doel.
Garderen
Schilderijen en het leven van de bekende Hollandse Meesters uit de Gouden Eeuw komen tot leven in Garderen. U bent van harte welkom van maandag t/m zaterdag!
Breda
Tijdens Prison Escape hebben deelnemers 1 doel: ontsnappen! In deze unieke real life game zijn 80 acteurs actief die je het gevoel geven dat je een échte gevangene bent.
Den Bosch
In Den Bosch wacht een Oer-Hollande quizmaster op jullie die van het uitje een hilarisch spektakel zal maken! De gekste en leukste vragen komen in deze 'Hollandse Quiz' aan de orde. Raad een lied of niet, woorden spellen enz.
Van 08-06-2019 t/m 10-06-2019
International Music Meeting Festival 2019
Nijmegen
International Music Meeting Festival gaat dwars door stijlen, genres en culturen. Compromisloos en avontuurlijk. Van jazz en improvisatiemuziek tot traditionele muziek en unieke cross-overs.
Van 19-12-2016 t/m 19-12-2026
Hoedensalon
Waalre
In de Hoedensalon presenteert bekend hoedenmaakster Caroline de Roy van Zuydewijn cursussen en verkoopt ze exclusieve dameshoeden en confectiehoeden.