Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 229 uitjes gevonden
Urk
De visie van De Koningshof Party & Events is het aanbieden van een veelzijdig evenementencomplex, voor zowel de particuliere- als zakelijke markt.
Amsterdam
Archery Tag is een stoere en intense sport die veel in Amerika wordt gespeeld. Deze sport wordt steeds populairder in Nederland en België.
Van 14-12-2019 t/m 01-03-2020
Het Nederlands IJsbeelden Festival
Zwolle
De beste ijskunstenaars ter wereld komen naar Zwolle waar ze in een grote vrieshal aan de slag gaan met 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw.
Van 12-08-2020 t/m 16-08-2020
SAIL Amsterdam 2020
Amsterdam
Beleef SAIL Amsterdam 2020 vanaf het water! Huur onze schepen voor groepen tot 250 personen en bekijk de Tallships van dichtbij.
Amsterdam
Presented by Latin Amsterdam ♫ Salsa Area, Bachata Area & Zouk Area ♫
Amsterdam-Duivendrecht
De grootste, gezelligste en leukste kinderbeurs van Nederland. Nieuw én 2e hands items voor kids van 0 tot 10 jaar!
Van 27-06-2019 t/m 08-03-2020
Dynasty
Krimpenerwaard
Voor- en tegenspoed, aantrekken en afstoten, intriges en koninklijke ambities kenmerkten de dynastieën Van Kempen en Begeer.
Van 20-06-2020 t/m 21-06-2020
Neuzelbeurs
Rijswijk
De Neuzelbeurs is een begrip in de regio! Binnen De Broodfabriek wordt 17x per jaar de Neuzelbeurs georganiseerd. Op de Neuzelbeurs staan gemiddeld 300 kramen.
Nijmegen
Een ontsnapping uit de Escape room midden in het centrum van Nijmegen is een unieke belevenis. Je hersens draaien op volle toeren en de adrenaline giert door je lijf. Weten jullie te ontsnappen?
Van 15-02-2020 t/m 16-02-2020
Modelbouwshow.nl
Goes
Dé grootste Modelbouwshow van de Benelux is een festijn voor jong en oud waar liefhebbers van modelbouw & bouwstenen volop kunnen ontdekken en beleven.