Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 174 uitjes gevonden
Moerdijk
U bent zaterdag en zondag vanaf 19.00 uur welkom op het fort, op vertoon van uw persoonsbewijs ontvangt U een bonnenboek voor de maaltijd en per gang een drankje.
Van 04-04-2018 t/m 31-12-2018
De verborgen kamers van De Haar
HAARZUILENS
Vanaf 4 april zijn de pas gerestaureerde personeelsvertrekken op de bovenste verdieping van Kasteel de Haar voor het eerst geopend voor publiek.
Van 01-04-2018 t/m 28-10-2018
Museum Buurtspoorweg Haaksbergen
Haaksbergen
Iedere zondag is het museum open tussen 10.00 en 17.00 uur. De Stoomtrein rijdt dan 3x op en neer naar Boekelo.
Van 16-06-2018 t/m 28-10-2018
Landkunstexpositie aan de Zuiderwaterlinie
Moerdijk
Landkunstexpositie aan de Zuiderwaterlinie met Sabina in Heijningen als decor van deze expositie. Negen kunstenaars leggen met hun werk de verbinding tussen het verleden, heden en de toekomst van het fort.
Van 01-04-2018 t/m 30-11-2018
Boodschappenrondje met Billenklap
Utrecht
Ook dit jaar is er van 1 april tot 1 december een kinderspeurtocht (voor kinderen tussen ong. 8-12 jaar) in de Botanische Tuinen.
Van 01-10-2018 t/m 01-11-2018
Kindermaand bij CRASH
Haarlemmermeer
Het CRASH Luchtoorlog- en Verzetsmuseum ’40-’45 heeft oktober uitgeroepen tot Kindermaand. Kinderen tot en met 12 jaar hebben deze maand gratis toegang tot het museum.
Van 14-10-2018 t/m 17-10-2018
Het Vitaminesp(r)ookje
Oss
Tijdens zijn voorstellingen in Marag is er iedere keer een actieve rol weggelegd voor de kinderen, waar Jan op zijn kenmerkende wijze op improviseert.
Achterveld
AMBC Achterveld houdt een autopuzzelrit voor iedereen die van puzzelen en slimmigheidjes houdt. De uitdaging is de juiste route te bepalen aan de hand van een routebeschrijving.
Amsterdam
3 in 1! Varen, eten en drinken, wat wil je nog meer? Succes gegarandeerd! Geniet van een pizza naar keuze en onbeperkt bier, fris en prosecco.
Zaltbommel
Abba Fever: een ABBA-tribute act van topniveau! Met twee fantastische zangeressen als Agnetha en Frida en twee rasmuzikanten als Björn en Benny, aangevuld met een vijfkoppige swingende liveband, zorgt Abba Fever voor een levensechte seventies-sfeer in Theater De Poorterij in Zaltbommel.