Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 174 uitjes gevonden
Rotterdam
Fantastische theater- en dinnershows aan boord van partyschip de Ameland. Iedere show is er één om nooit te vergeten. We hebben voor ieder wat wils.
Zaltbommel
Kom tijdens de Nacht van de Nacht naar Slot Loevestein en struin mee met de gids door het Munnikenland. Een bijzonder tijdstip om dit mooie en ruige gebied kunt ontdekken!
Zoelen
Het top vrijgezellenfeestje van dit moment. 50 tinten gras, gebaseerd op de film 50 tinten grijs! Dit uitje is spannend, hilarisch en sexy! Verzamel tinten door het ondernemen van korte activiteiten. 4 uur fun!
Van 01-10-2018 t/m 01-11-2018
Kindermaand bij CRASH
Haarlemmermeer
Het CRASH Luchtoorlog- en Verzetsmuseum ’40-’45 heeft oktober uitgeroepen tot Kindermaand. Kinderen tot en met 12 jaar hebben deze maand gratis toegang tot het museum.
Zwolle
Unieke reis (max 40 deelnemers) Te land, ter zee en in de lucht We hebben weer tickets voor de echte liefhebber, 2 dagen met luxe touringcar op bezoek bij de mooiste fabrieken van Europa namelijk:
Van 20-10-2018 t/m 21-10-2018
Riddertoernooi op Slot Loevestein
Zaltbommel
Het is Oktober 1372. De Graaf van Holland heeft Slot Loevestein eindelijk in handen en daarom roept hij een riddertoernooi uit. Van heinde en ver reizen stoere ridders naar het toernooiveld.
Van 10-04-2018 t/m 31-10-2018
Wandeltochten met uilen
Slootdorp
Even de drukte ontvluchten uit deze hectische tijd?Dan zijn de wandeltochten van ATJ Owls misschien iets voor u.
Lingewaal
Sfeervol verlichte paden, een gezellig brandend kampvuurtje en de geur van marshmallows en warme chocolademelk.
Amsterdam
Vaar langs de grootste zeesluis in aanbouw en leer over het ontstaan van het Noordzeekanaal en de sluizen. Een bijzonder dagje weg voor jong en oud in de herfstvakantie.
Van 03-11-2018 t/m 04-11-2018
CruiseTravelbeurs
Amersfoort
Ook dit jaar organiseert Cruise Travel een eigen cruisebeurs in Amersfoort. Een cruisevakantie is leuk voor iedereen.