Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 281 uitjes gevonden
Amsterdam
Devvon Terrell komt 11 septemeber naar Q-factory Amsterdam, koop je kaartjes nu!
Van 17-07-2020 t/m 19-07-2020
Tomorrowland Belgium
Boom
Tomorrowland is een grootschalig outdoor festival die geheel in het teken staat van sprookjes. Laat je meenemen in deze sprookjesachtige wereld!
Amsterdam
The Bootleg Beatles komen terug naar Q-Factory wegens het 50 jarige bestaan van The Beatles hun laatste studio album 'Let It Be'.
Van 30-05-2020 t/m 31-05-2020
Maastricht Blues Rock Passions
Maastricht
Tijdens het weekend van Pinksteren zal Maatricht Blues Rock Passions haar tweede editie kennen met 20 'Rocking' Bands is het een heel breed programma.
Sint Anthonis
Bent u opzoek naar activiteiten voor de winterse periode? Dan bent u bij Rongen Aktief aan het goede adres!
Utrecht
Op het mooie groene Fort Ruigenhoek presenteert Festival Tweetakt bijna drie maanden lang avontuurlijke beeldende kunst voor alle leeftijden. 
Helmond
Het HomeComputerMuseum is een interactieve reis door de geschiedenis van de thuiscomputer. Meer dan 100 computers vanaf 1975 staan klaar om geprobeerd te worden.
Amsterdam
Varen in Amsterdam? Boot Huren Amsterdam verzorgt unieke boottochten met eten, drinken en entertainment door Amsterdam.
Rotterdam
Een leuk cadeau voor moederdag! Op 16 mei verzorgt VisagieWorkshops.nl haar populaire workshop! Je bent van harte welkom bij de moeder/dochter make-up workshop
Landelijk
Combineer MVO en teambuilding met Bouw een fiets voor Afrika! Een absoluut TOP-uitje in samenwerking met stichting Tools To Work.