Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 221 uitjes gevonden
Nigtevecht
Na het gezellige feest van 2018 varen we weer naar Amsterdam naar de Gay Pride, reserveer 3 augustus 2019 in uw agenda en vaar met ons mee met Master Stu en vele andere artiesten.
Bunnik
Ontdek het grootste fort uit de Nieuwe Hollandse Waterlinie, Fort bij Rijnauwen. De gids neemt je mee over, onder en door het fort. Onderweg vertelt hij verhalen, waardoor het fort als ware weer tot leven komt.
Van 23-12-2019 t/m 03-01-2020
Kamelensafari in de kerstvakantie op Kamelenmelkerij Smits
Berlicum NB
Kamelenmelkerij Smits is een leuk en leerzaam dagje uit voor alle leeftijden. Ben je benieuwd naar het leven van een kameel of wil je de unieke dieren aaien? Kom dan snel naar Kamelenmelkerij Smits!
Westvoorne
U gaat vandaag een wandeling maken door het prachtige duinlandschap van Oostvoorne.
Haarlemmerliede
Kom zondag 28 juli a.s. langs bij Cassa Fortezza in het Wijn en Proeflokaal op Fortbij de Liebrug te Haarlemmerliede. . Eigen import wijnen per fles te koop of tegen voordelige doosprijzen. Proef ook (bio)Olijfolies en Balsamico van kleine ambachtelijke boeren. Uit diverse regio's zo van het land naar onze tapvaten. .
Amsterdam
De Amsterdamse Academische Club is onderdeel van het Red Light Jazz Festival. Optredende artiesten worden later bekend gemaakt.
Van 08-07-2019 t/m 30-08-2019
Kamelensafari in de zomervakantie op Kamelenmelkerij Smits
Berlicum
Kamelenmelkerij Smits is een leuk en leerzaam dagje uit voor alle leeftijden. Ben je benieuwd naar het leven van een kameel of wil je de unieke dieren aaien? Kom dan snel naar Kamelenmelkerij Smits!
Gronigen
Op zaterdag 26 oktober 2019 is de Pokeren.nl Poker Series te gast in Groningen!
Van 06-09-2019 t/m 08-09-2019
Surfana Festival
Bloemendaal aan Zee
Surf minded people from all around the world come together to feel a unique blend of music, clinics, food, arts and love.
Santpoort-Zuid
Concert Mónica Coronado & Manito bij de Ruïne van Brederode.