Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 236 uitjes gevonden
Van 20-03-2018 tot 31-12-2018
Zien met de handen
Slootdorp
Een echte uil aanraken speciaal voor mensen met een visuele beperking.
Achterveld
AMBC Achterveld houdt een autopuzzelrit voor iedereen die van puzzelen en slimmigheidjes houdt. De uitdaging is de juiste route te bepalen aan de hand van een routebeschrijving.
Zeist
Het legendarische jaarlijkse concert van André Rieu in Maastricht is een van de bioscoopevenementen waarnaar met ongekend enthousiasme wordt uitgekeken. Net als afgelopen seizoen kunt u al in juli 2018 weer genieten in Figi van André Rieu’s Maastricht concert!Het concert duurt ongeveer 3 uur inclusief pauze.
Van 18-08-2018 tot 19-08-2018
Vestingdagen Hellevoetsluis
Hellevoetsluis
Vestingdagen. Tijdens dit weekend bruist de vesting van Hellevoetsluis van de activiteiten.
Woerden
Elk jaar vindt eind september op het Exercitieveld in Woerden tussen 9:00 en 17:00 uur het Nationaal Veteraan Treffen plaats. Al sinds 1990 een evenement van internationale allure, waar vele duizenden deelnemers en liefhebbers van klassieke twee- en driewielers op afkomen. Alleen al de vele deelnemende voertuigen vormen een waar openluchtmuseum!
Zaltbommel
Na zijn grote succes in ‘Oh Johnny’ speelt Rob van de Meeberg wederom de onvergetelijke Johnny Jordaan samen met Mieke Stemerdink als Tante Leen en Harry Slinger als Willy Alberti. Vier gevleugelde engelen zingen de sterren van de hemel.
Zaltbommel
In juli en augustus is Slot Loevestein elke dag geopend en is er van alles te doen Kruip jij in de boekenkist of schiet je mee met de kasteelschutter?
Woudsend
Gezellige boerenmarkt met verkoop van verse streekproducten, zoals vlees, kaas, eieren, groente, fruit, vis, boerenijs, honing, etc. Gedurende de markt zijn er kinderactiviteiten en terrasjes met live muziek. Bezoek ook het oude historische centrum van Woudsend met unieke steegjes en verrassende winkeltjes.
Van 25-05-2018 tot 28-10-2018
Tentoonstellingsreeks Objectief
Bunnik
. Objectief is een nieuwe serie tentoonstellingen in het Waterliniemuseum waarin nieuwe invalshoeken over de thema’s water, verdediging, militairen, architectuur en natuur naar voren gebracht worden.
Van 18-02-2018 tot 30-12-2018
Zondagmiddag wandeling
Heusden
Iedere zondag om 14.30 uur vertrekt een gids voor een rondleiding door vesting Heusden. De rondleiding start bij het bezoekerscentrum en duurt een à anderhalf uur. Onderweg vertelt de gids bevlogen over de geschiedenis van Heusden, de vestingwerken en legt het strategische belang hiervan uit.