Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 223 uitjes gevonden
Den-Bosch
Koningsdag op Kingsland. Vier jij HET oranje feestje mee dit jaar in Den-Bosch?
Amsterdam
Cartel Kingsday will take place indoor, outdoor, day ánd night on Saturday the 27th of April 2019 between 12:00 in the afternoon and 06:00 the next morning.
Havelte
Op deze dag organiseert de Stichting Toeristische Promotie Westerveld een dag vol bijzondere activiteiten voor het hele gezin.
Van 14-10-2019 t/m 25-10-2019
Kamelensafari in de herfstvakantie op Kamelenmelkerij Smits
Berlicum NB
Kamelenmelkerij Smits is een leuk en leerzaam dagje uit voor alle leeftijden. Ben je benieuwd naar het leven van een kameel of wil je de unieke dieren aaien? Kom dan snel naar Kamelenmelkerij Smits!
Zuidoostbeemster
Geniet met de hele familie op 1e paasdag, van een gezellige 4-gangen brunch in de Fort zaal. De kids kunnen paaseieren schilderen en verstoppen Met mooi weer in het poterne terras open.
Van 21-04-2019 t/m 22-04-2019
Paasbrunch
Utrecht
Terwijl de vogeltjes fluiten en de bomen weer in bloei staan, kan je Pasen vieren bij Fort aan de Klop.
Amsterdam
Grijp nu je kans en boek een activiteit die zo uniek is en zo zeldzaam is dat je het alleen nog dit jaar kan doen! Voor je het weet is deze historische gevangenis namelijk omgetoverd in een nieuwe woonwijk. Je kan in deze voormalige bajes van alles doen. Van abseilen van wel 46 meter hoogte tot aan Wie is de mol-achtige spellen en zelfs een levend cluedo. Maar ook spannende prison-tours gegeven door oud-cipiers zijn hier mogelijk!
Van 19-07-2017 t/m 31-07-2027
Eataway
Europa
Bij mensen thuis eten uit verschillende landen!Goed eten, gezellig, sfeervol.
Van 08-06-2019 t/m 10-06-2019
International Music Meeting Festival 2019
Nijmegen
International Music Meeting Festival gaat dwars door stijlen, genres en culturen. Compromisloos en avontuurlijk. Van jazz en improvisatiemuziek tot traditionele muziek en unieke cross-overs.
Van 29-06-2019 t/m 30-06-2019
Riddertoernooi Brederode
Santpoort-Zuid
Middeleeuwse tijden herleven tijdens een heus Riddertoernooi bij de Ruïne van Brederode