Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 187 uitjes gevonden
Van 06-03-2020 t/m 08-03-2020
Beurs Eigen Huis
Utrecht
Beurs Eigen Huis in de Utrechtse Jaarbeurs is een beurs voor het bouwen en verbouwen van je eigen droomhuis. Ook kun je hier terecht voor al je vragen over je interieur of tuin.
Nijmegen
Een ontsnapping uit de Escape room midden in het centrum van Nijmegen is een unieke belevenis. Je hersens draaien op volle toeren en de adrenaline giert door je lijf. Weten jullie te ontsnappen?
Van 27-06-2019 t/m 08-03-2020
Dynasty
Krimpenerwaard
Voor- en tegenspoed, aantrekken en afstoten, intriges en koninklijke ambities kenmerkten de dynastieën Van Kempen en Begeer.
Van 30-01-2018 t/m 31-12-2028
Erik Arends
Leiden
Ontdek de binnenstad van Leiden via een wandeling langs haar rijke natuurkundige historie.
Rotterdam
Deze speciale all inclusive X-Mas Fever dinnershow staat in het teken van de komende kerstdagen.
Van 22-11-2019 t/m 24-11-2019
Het Juweel Rotterdam
Rotterdam
In het Wereldmuseum vindt van 22 t/m 24 november het Juweel Rotterdam plaats. Een balzaal aan de maas vol schitterende juwelen.
Amsterdam
Ons Amsterdam vertelt over De Verdwenen Scheepslift tijdens de Open Monumentendagen in het Sieraad. Kom langs!
Amsterdam
Altijd al willen trouwen? Bij Wed and Walk draait alles om jou en jouw (1daagse) echtgenoot.
Den Haag
Workshop film en tv maken. We transformeren jouw thema in prachtige films gemaakt door de deelnemers zelf. Professionele regisseurs begeleiden de groepen.
Zaltbommel
Op zondag 24 november 2019 beelden soldaten van de Napoleontische Associatie der Nederlanden (N.A.N.) een wapenoefening uit.