Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 234 uitjes gevonden
Van 13-06-2016 tot 13-06-2026
Rondleiding door de Yakult Fabriek
Almere
Kom naar de Yakult in Almere voor een uitgebreide rondleiding door de fabriek. Deze Fabriek produceert Yakult voor heel Europa. Na ontvangst met een kopje koffie of thee word verteld hoe Yakult is ontstaan in Japan. Daarnaast krijgt u een rondleiding door de fabriek en kunt u bekijken hoe Yakult word gemaakt. Natuurlijk kunt u Yakult ook proeven en u krijgt een goodiebag mee naar huis.
Van 18-07-2018 tot 17-09-2018
Overnachten op Pampus!
Muiden
Idyllischer dan dit kun je niet voor Pampus liggen In een prachtige floating lodge.  De lodge is een houten hut op een vlotconstructie.
Van 09-07-2018 tot 05-09-2018
Exposities en lunchconcerten in de Grote Kerk
Gorinchem
Stichting Vrienden van de Grote Kerk organiseert deze zomer mooie lunchconcerten. Deze afwisselende concerten worden gegeven op de woensdagmiddagen om 12.15uur in de Grote Kerk en zijn gratis toegankelijk.
Van 28-04-2018 tot 28-10-2018
De Waanzinnige Boomhut DOE EXPO
Bunnik
De kinderboekenserie De waanzinnige boomhut is enorm populair. Andy Griffiths is de auteur en Terry Denton de illustrator.
Van 05-05-2018 tot 29-09-2018
Torenklimmen
Gorinchem
Het seizoen is weer begonnen. Vanaf nu kun je weer elke zaterdag torenklimmen in de Grote Toren. Na het beklimmen van 256 natuurstenen treden ben je boven en wacht je een prachtig uitzicht over Gorinchem en omstreken.
Woerden
De Koeiemart Woerden (ook wel Koeienmarkt Woerden) is een jaarlijks terugkerende Woerdense markt en een uniek volksfeest. De Koeiemart is het belangrijkste evenement in Woerden en vindt altijd plaats op de woensdag na 20 oktober.
Heel Nederland
Een quiz spelen is leuk. Een quiz van QUIZzzit is nog veel meer dan dat: deelnemers beantwoorden niet alleen vragen, ze genieten ook van muziek, humor en minigames. Een quiz van QUIZzzIT is compleet entertainment.
Van 01-09-2018 tot 02-09-2018
The Bigger Picture Event
Rijen
The Bigger Picture Event, Kennis is weten!The Bigger Picture Event  is een special event als nooit tevoren. Bij dit event komen alle aspecten waarvan men denkt dat het op zich staat juist bij elkaar en laat zien dat deze aspecten juist verweven zijn met elkaar. 
Van 28-10-2015 tot 31-12-2020
Varen op de Vecht met Rederij Vonk
Nieuwersluis
Dagelijks onvergetelijke rondvaarten en boottochten voor kleine gezelschappen op de Utrechtse Vecht. Maximaal 22 personen per boot. Heerlijk genieten in een historisch decor vanuit een originele klassieke salonboot. Met of zonder catering en/of gids.
Van 31-08-2018 tot 02-09-2018
Lepeltje Lepeltje Eindhoven
Eindhoven
Cultureel food festival Lepeltje Lepeltje keert terug naar het Anne Frankplantsoen in Eindhoven