VR op jouw locatie!

VR Boxx
Eigen locatie

Onze naam verklaart het principe. Met een doos gevuld met de nodige VR-technologie gaan we ervoor en maken we van jouw kantine of vergaderruimte een speeltuin. Geweldig voor teambuilding of gewoon voor de lol. We hebben alleen een bepaald formaat (6×6 vrije ruimte) en een stopcontact nodig.

Onze VR Escape Room tilt escape rooms naar een heel nieuw niveau, zodat je je op je eigen plek in een compleet andere wereld kunt wanen. De combinatie van de beste technologie met hoogwaardige software zorgt ervoor dat de wereld letterlijk voor je opengaat. Dit kan alleen door perfect samen te werken, waardoor het het ideale (bedrijfs)uitje is voor kleine en grote groepen!

Het leukste uitje organiseren is makkelijk, althans voor ons. Zodra we de stap hebben gezet om uw medewerkers een unieke beleving te bieden, gaan we aan de slag met het organiseren van het leukste uitje. Onze Escape Rooms, minigames en Scary Experiences zullen het middelpunt van de stad zijn en iedereen precies geven waarnaar ze op zoek zijn. We kwamen iets eerder aan dan onze gewenste vertrektijd, zetten het speelveld in en zorgden ervoor dat alles klaar was voor deze unieke ervaring. Onze operators zijn zeer professioneel en zullen je de nodige uitleg geven, zonder fixer natuurlijk! Na het opzetten van de VR-bril doet je collega direct mee met de gewenste activiteit en kan het spel beginnen. Het evenement zal dus teambuilding bevorderen en dus geschikt zijn voor personeelsfeesten en bedrijfsuitjes.

Bezoek de website >>

VR
VR Boxx
in actie

    Reviews van VR op jouw locatie!

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.