Undercover ervaring

Utrecht
Live Action Experiences BV
Ruimteweg 8
3542DW Utrecht

- 2 tot 16 spelers
- Vanaf 24,95 euro per persoon

In de live action experience Undercover 030 ga je undercover in de onderwereld van Utrecht. Er is een koffer gestolen met een C2000-ontvanger waarmee communicatie tussen politie en andere hulpdiensten kan worden afgeluisterd. Jullie hebben 2 uur de tijd om te voorkomen dat deze in handen valt van een bende.

Tijdens de ervaring voer je missies uit die het best te omschrijven zijn als een outdoor escape room en missies die je kent van programma's als Hunted en Wie is De Mol. Een unieke ervaring waar je zeker nog lang over na zult praten. Je kan het spelen met vrienden, collega's of familie. Voor gezinnen met jongere kinderen is er een speciale Family Edition.

De groepen die je voor gingen zijn zeer enthousiast en gaven ons gemiddeld een 9,5!

Bezoek de website >>

Undercover ervaring in Utrecht
Spelers in actie tijdens Undercover 030
Overwinningsfoto Undercover Team
Verdachte auto gespot door spelers

  Reviews van Undercover ervaring

  28 September 2020

  Een activiteit om niet snel te vergeten, we zagen online al veel leuke reacties, maar bij ons was het ook erg spannend. Een aanrader om in Utrecht te ervaren.

  Jan en Tineke

  28 September 2020

  Het weer was nog net precies goed, niet te nat en niet te warm. We hebben met een groep van 6 vrienden gespeeld en de beleving was erg spannend. Mooi om mee te maken. Mijn vrouw heeft de hele zondag er over gepraat, dat doet ze normaal alleen bij haar wandelclubje. We hoorde achteraf dat de politie eens geweest is, dat is bij ons niet gebeurd, maar ook zonder de politie was het prachtig om te doen. Bedankt.

  Frank Thuis

  29 September 2020

  Een complete verrassing. Het weer viel achteraf mee en hebben met onze groep ontzettend genoten. Undercover is een prachtige beleving en kijken met veel plezier terug. De opdrachten passen ontzettend goed in het verhaal. Toppers.

  HVGEO

  Schrijf een review!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  4 October 2020

  Poe, dit hadden we zo niet verwacht. Het weer was dramatisch, maar de sfeer, de spanning. Wat een ervaring. Echte aanrader.

  Flo

  5 October 2020

  Ongelofelijk hoe het team ervoor gezorgd heeft dat we in deze tijd met alle maatregelen alsnog coronaproof een activiteit kunnen ervaren. Super spannend om mee te maken. Enorm bedankt!

  Team Flink

  6 October 2020

  Dit was echt heel leuk. Goed georganiseerd. Erg spannend. De acteurs waren geweldig. En ook veilig te spelen. Fijn.

  R. Martin

  20 October 2020

  Mijn verjaardag kon toch doorgaan door Undercover 030. Ontzettend genoten. Dank je wel team!

  B. Kock