Undercover ervaring

Utrecht

In de live action experience Undercover 030 ga je undercover in de onderwereld van Utrecht. Politie Nederland heeft via een infiltrant gehoord van een mega deal. Onduidelijk is nog wat voor deal, maar het draait allemaal om een koffer. Het is aan jullie om te infiltreren en deze deal te voorkomen. Beleef samen met vrienden, collega’s en familie een spannende middag vol adrenaline en actie. Onder begeleiding van onze professionele acteurs worden jij en je team meegenomen in een wereld waar elke keuze telt en elke actie je dichter bij de koffer kan brengen. Lukt het jou om de koffer te vinden en de bende op te rollen?

Google Maps

Adres

Live Action Experiences BV
Ruimteweg 8
3542DW Utrecht

Uitjes in de buurt

Eigen locatie
Escape DinerEscape Diner
Harderwijk en Apeldoorn
The HuntThe Hunt
Harderwijk
Dropping VeluweDropping Veluwe
Diverse locaties
Het geheime receptHet geheime recept
Den Burg - Texel
Expeditie RobinsonExpeditie Robinson

Reviews van Undercover ervaring

28 September 2020

Een activiteit om niet snel te vergeten, we zagen online al veel leuke reacties, maar bij ons was het ook erg spannend. Een aanrader om in Utrecht te ervaren.

Jan en Tineke

28 September 2020

Het weer was nog net precies goed, niet te nat en niet te warm. We hebben met een groep van 6 vrienden gespeeld en de beleving was erg spannend. Mooi om mee te maken. Mijn vrouw heeft de hele zondag er over gepraat, dat doet ze normaal alleen bij haar wandelclubje. We hoorde achteraf dat de politie eens geweest is, dat is bij ons niet gebeurd, maar ook zonder de politie was het prachtig om te doen. Bedankt.

Frank Thuis

29 September 2020

Een complete verrassing. Het weer viel achteraf mee en hebben met onze groep ontzettend genoten. Undercover is een prachtige beleving en kijken met veel plezier terug. De opdrachten passen ontzettend goed in het verhaal. Toppers.

HVGEO

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

4 October 2020

Poe, dit hadden we zo niet verwacht. Het weer was dramatisch, maar de sfeer, de spanning. Wat een ervaring. Echte aanrader.

Flo

5 October 2020

Ongelofelijk hoe het team ervoor gezorgd heeft dat we in deze tijd met alle maatregelen alsnog coronaproof een activiteit kunnen ervaren. Super spannend om mee te maken. Enorm bedankt!

Team Flink

6 October 2020

Dit was echt heel leuk. Goed georganiseerd. Erg spannend. De acteurs waren geweldig. En ook veilig te spelen. Fijn.

R. Martin

20 October 2020

Mijn verjaardag kon toch doorgaan door Undercover 030. Ontzettend genoten. Dank je wel team!

B. Kock