Expeditie Robinson

Den Burg - Texel

Overleven aan de Texelse kust. In navolging van het zeer populaire en spectaculaire TV programma hebben wij een programma ontwikkeld dat specifiek gericht is op teambuilding.

Vandaag gaan we kijken hoe het is gesteld met jullie overlevingsdrang en creativiteit tijdens de Expeditie Robinson. Het ultieme overlevingsspel aan de Texelse kust, waarin teambuilding hoog in het vaandel staat.

Grijp de kans om te laten zien of jij en je team het in jullie hebben om zowel met tactiek als met vaardigheden van de andere teams te winnen! Om het winnende team te worden zullen er diverse proeven worden afgelegd...

De kracht van een goede Robinson is ervoor te zorgen dat er altijd wel iemand in het team kan uitblinken op één van de verschillende onderdelen. Je hoeft dan ook helemaal niet sportief te zijn om een goede Robinson te zijn.

Hoe sterk is jouw reukvermogen? Hoe groot is jullie doorzettingsvermogen? Wie heeft er een oogje voor doordachte puzzels? En durf jij je collega of baas op figuurlijke wijze uit het spel te zetten?

 

Google Maps

Adres

Teambuilding Texel
Gerritslanderdijkje 2
1791NB Den Burg - Texel

Uitjes in de buurt

Reviews van Expeditie Robinson

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.