Escaperoom

Utrecht

Met 5 escaperooms en 2 (escape)spellen voor grote groepen zijn wij de grootste aanbieder van escaperooms in Utrecht.
Voor elke groep, groot, klein, jong en oud is er iets leuks te doen bij Escaperoom Get out of here.

Ons aanbod:
Escaperoom The Diamond Heist: kan zowel los gespeeld worden als in een battle tussen twee teams (3 tot 8 personen per team). Je strijdt om de snelste ontsnappingstijd; de teams beïnvloeden elkaar niet en kunnen elkaars voortgang niet volgen. Welk team kraakt de kluis als eerste?

De Verzetsgroep: In deze escaperoom kruip je in de huid van verzetsleden. Met je team ga je ondergronds in de Tweede Wereldoorlog. De vijand ligt op de loer. Misschien wordt de boel verraden… Lukt het jullie om de escaperoom op tijd te ontsnappen? (2 tot 8 personen)

Escaperoom The Maniac. In deze kamer word je opgesloten in een psychiatrisch inrichting, waarbij het maar de vraag is of ze daar wel het beste met je voor hebben. Een duistere uitdaging voor teams van 2 tot 4 personen. Net als The Diamond Heist is The Maniac ook als battle tussen twee teams te spelen.

The Floor is Lava: is een strategisch spel waarbij je in een fysieke en tactische strijd moet proberen zoveel mogelijk eilanden te veroveren. Dit zonder in de lava te vallen en zonder dat je aan het begin weet wie jouw teamgenoten zijn.
The Floor is Lava is ook in kinderversie te spelen én als mobiele versie op uw locatie.

VOC-Escape is een escapespel en géén escaperoom. Je hoeft niet te ontsnappen uit een kamer. VOC-Escape is een combinatie tussen Expeditie Robinson en een escaperoom. Het draait om samenwerking en het oplossen van raadsels en puzzels. Het spel is daarmee erg geschikt voor bedrijfsuitjes en grote groepen tot 25 personen. Dit spel is ook beschikbaar in kinderversie.

Vergaderen kan in onze twee vergaderzalen, waarbij de mogelijkheid is om te kiezen voor een vergader-, lunch- of dinerarrangement.

Google Maps

Adres

Escaperoom Get out of here
Admiraal Helfrichlaan 6
3527KV Utrecht

Uitjes in de buurt

Reviews van Escaperoom

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.