Escaperoom

Leiden

ESCAPEROOM071 LEIDEN DAAGT JE UIT

Denk jij te kunnen ontsnappen uit het meest besproken spel van deze tijd? Durf jij samen met jouw team opgesloten te zitten in een kamer? Een kamer die enkel pas van het slot gaat als het grote mysterie is opgelost binnen 60 minuten. Ga samen op zoek naar aanwijzingen, los raadsels en puzzels op en wie weet ontrafelen jullie wel het mysterie. Maak je klaar voor een spannend, uitdagend en vooral onvoorspelbaar spel.


DE ESCAPEROOMS ZIJN GESCHIKT VOOR JONGEREN EN VOLWASSENEN

Vrienden en familie
Samen met bekenden of familieleden een leuke dag beleven? Dan zijn jullie bij Escaperoom071 aan het juiste adres. Gegarandeerd zullen jullie veel plezier beleven en een spannend uur tegemoet gaan.

Bedrijven
Ben jij op zoek naar een memorabel bedrijfsuitje? Dan bieden wij jou een uitdagende activiteit aan. Escaperoom071 is een uniek spel dat inspeelt op diverse onderdelen van teambuilding. Een uitje waar nog weken over zal worden gesproken op de werkvloer.

Studenten
Gezellig met je studiegenoten een leuk en vooral spannend uitje organiseren? Bij ons krijg je op vertoon van je geldige studentenkaart 10% korting.

Google Maps

Adres

Escaperoom071
Sint Aagtenstraat 10-12
2312CB Leiden

Uitjes in de buurt

Reviews van Escaperoom

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.