Escaperoom

Harderwijk

De Criminele kamer

Eenmaal in het kantoor van de ‘De Muts’ blijkt dat geen lieve man te zijn! Vol ergernis spreekt hij jullie toe en hij wil van alles.
Blijven jullie rustig en cool en weten jullie de lastige vragen te ontwijken? Boos en vol frustratie sluit de Muts jullie op in zijn kantoor.
Doorzoek alles wat er te vinden is en probeer zo te achter halen wat er met Harry de V. gebeurd is.
Hoeveel cocaïne er is en waar komt toch al dat geld vandaan? Ook de wapens van de Muts zijn indrukwekkend, maar weten jullie alle codes te vinden?
Hopelijk staan jullie op tijd weer buiten, want anders kan het verkeerd aflopen…

Lab X
In dit lab blijkt al snel dat jullie in een zeer bijzonder lab terecht gekomen zijn. Lege kooien, pruttelende vage substanties en een beetje rare geur.
De professor komt ook verward over.
Ontdekken jullie wat hier echt gaande was of worden jullie onderdeel van een experiment? Voegen jullie de juiste stoffen bij elkaar en weten jullie op tijd de uitgang te vinden?
Het betreden van Lab X is geheel op eigen risico…

Escaperoom Harderwijk in top 10 van NL
Escaperoom Harderwijk is al meerdere jaren achtereen in de top 10 van NL geëindigd. In 2015 werden we 6de van de 200 escaperooms in Nederland en in 2016 werden we 7de van de ruim 420 escaperooms in Nederland. 2017 14de van 480 escaperooms en 2018 op de peildatum in november 2018 stonden ze op plek 4 van de bijna 700 escaperooms!

Google Maps

Adres

Escaperoom Harderwijk
Gelreweg 34
3843AN Harderwijk

Uitjes in de buurt

Reviews van Escaperoom

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.