Escape Room

Rotterdam

Het verhaal van de Escape Room ss Rotterdam is gebaseerd op de mysterieuze geheimen van de kapitein, die ontrafeld moeten worden. Spanning en sensatie, dat zijn de sleutelwoorden in de Escape Room ss Rotterdam.

De escape room aan boord van het majestueuze stoomschip ss Rotterdam bestaat uit twee identieke ruimtes. Deze ruimtes fungeerden vroeger als koelcellen en zijn gelegen op het D Deck dat zich onderin het schip bevindt. De deelnemers worden ‘opgesloten’ in één van deze oude koelcellen.

Tijdens het ontsnappingsspel is samenwerking tussen de deelnemers een vereiste om de juiste aanwijzingen en codes te vinden, de juiste verbanden te kunnen leggen en om de raadsels uiteindelijk op te kunnen lossen. De deelnemers krijgen slechts 60 minuten de tijd om alle geheimen van de kapitein te ontrafelen.

De beleving in de escape room kan ook worden gecombineerd met diverse activiteiten aan boord van het ss Rotterdam zoals een lunch, diner, borrel, meeting, event, rondleiding of overnachting aan boord van het schip.

Google Maps

Adres

ss Rotterdam
3e Katendrechtsehoofd 25
3072AM Rotterdam

Uitjes in de buurt

Reviews van Escape Room

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.