Escape Room

Uitjesbazen
Eigen locatie

Deze escape room is te spelen op een eigen locatie naar keuze. Wij kunnen (bijna) iedere ruimte ombouwen tot heuse escape room.

Jullie zullen worden gegijzeld door een bendelid van de Italiaanse maffia. Door verschillende escape games op te lossen komen jullie steeds dichterbij de koffer met het losgeld. Jullie worden pas vrijgelaten als jullie 1.000.000 euro cash gevonden hebben. Dit doen jullie door kluizen te openen en veel verschillende en uiteenlopende games op te lossen.

Deze escape room is speciaal ontwikkeld voor groepen vanaf 18 personen. Doordat er veel samenwerking is vereist, is dit een ideale teambuilding activiteit. Gaat het jullie lukken om binnen 1 uur te ontsnappen?!

Bezoek de website >>

Zij hebben het gehaald
Blije gasten
Het spel
De maffia

  Reviews van Escape Room

  29 July 2019

  Een escape room op locatie! echt super vet, Je locatie naar keuze wordt omgebouwd tot een super spannende escape room. Gegijzeld worden door een man met een bivakmuts en vervolgens 60 minuten hebben om 1 miljoen euro aan cash te krijgen. Wat hebben wij genoten deze avond. Uitjesbazen, bedankt voor deze vette avond!

  Willem den Dekker

  8 August 2019

  De groep wordt op een gave manier overvallen, niemand weet wat er gaat gebeuren dat maakt het zo spannend. De escape room zit heel goed in elkaar dus je moet echt nadenken en samenwerken. De spelbegeleider kun je om tips/hints vragen, hierin is hij/zij niet de moeilijkste. Echt een aanrader!

  Timo van Dalsum

  9 August 2019

  Super leuk dat de escape room naar ons bedrijf toe kwam! erg mooie verhaallijn waardoor de spanning er ook goed in zat. ook een echte aanrader!

  Jasper

  Schrijf een review!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  9 August 2019

  Heel ons kantoor omgebouwd tot escaperoom! Inclusief een ‘echte’ overvaller! Zeker een aanrader!

  Pam

  1 May 2020

  Ik had nooit verwacht dat een escape room ook op locatie uitgevoerd kon worden. Ik vond het echt een gave ervaring! De begeleider van het spel zat goed in zijn rol waardoor het voor extra spanning voor ons zorgde. Je kon hem ook altijd voor tips vragen als dit nodig was. Hij wist precies hoe de escape room in elkaar zat en zorgde er dus voor dat het in goede banen geleid werd. Ik vond het echt een leuke activiteit!

  Kevin