Escape Room

Maastricht

Welkom bij Best Escape. Best Escape in Maastricht biedt de ultieme Escape Room ervaring. Escape Rooms zijn de nieuwste rage voor groepsuitjes.

Perfect voor vriendengroepen, familie, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, sportverenigingen, teambuilding en andere groepsactiviteiten.

Best Escape gaat de uitdaging aan om de mooiste Escape Rooms van Nederland te maken. Bij een Escape Room word je met meerdere personen in een kamer opgesloten. Elke kamer is zo ingericht dat je met behulp van puzzels, aanwijzingen en verborgen voorwerpen binnen 60 minuten moet kunnen ontsnappen. Logisch nadenken, handigheid, maar vooral goede communicatie en samenwerking zijn onontbeerlijk om binnen de tijd de kamer te verlaten.

De Escape Rooms van Best Escape in Maastricht onderscheiden zich doordat elke kamer een volledig verhaal vertelt. De kamers zijn prachtig ingericht. De trucs en puzzels zijn origineel en staan in dienst van het verhaal. Er is een goede mix van hersengymnastiek en licht fysieke inspanning. Dat alles zorgt ervoor dat je wordt meegezogen in het verhaal en een Escape Room ervaring beleeft om nooit meer te vergeten!

Google Maps

Adres

Best Escape Maastricht
Sint Antoniuslaan 4
6221XK Maastricht

Reviews van Escape Room

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.