Escape Room Allgäu

Oberstdorf

Ontdek de geheimen van de Allgäu en word een echte insider. In drie originele Allgäu-kamers kun je achter de schermen kijken en de grootste puzzels in de Allgäuer Alpen oplossen. Een reiservaring voor alle leeftijden!

Volg het spoor van bergkaassmokkelaars in onze Allgäu-boerensalon en vind het geheime Allgäu-bergkaasrecept. Vind het gestolen juweel van sprookjeskoning Ludwig in zijn troonzaal in kasteel Neuschwanstein in onze Escape Room Treasury.
Of ontdek de geheime bergspoorwegplannen om een ​​nieuwe gondel in Oberstdorf te bouwen door een bekwame uitvinder te worden in ons ingenieursbureau.

In slechts 60 minuten moet je de juiste aanwijzingen combineren om de vele taken en puzzels op te lossen. Dit is de enige manier om de sluier op te lichten en uit de kamer te ontsnappen. De escape room is een intense beleving voor het hele gezin, elk team, elke vriendengroep en alle bedrijfsafdelingen.

Spannend, maar niet eng, opwindend, maar niet gevaarlijk en leerzaam maar niet saai. Deze speel zult u zich nog lang positief herinneren.

Dagelijks geopend van 10.00 - 21.00 uur na voorafgaande registratie op onze website.

Google Maps

Adres

Escape Room Allgäu - The secret key
Nebelhornstraße 33-B
D87561 Oberstdorf

Uitjes in de buurt

Reviews van Escape Room Allgäu

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.