Bestel kaartjes

Zoo Parc

Overloon
Zoo Parc Overloon
Stevensbeekseweg 19-12
5825 JB Overloon

De Maidan staat voor Azië. Het is een heuvelachtige en grazige vallei met waterpartijen. De vele dieren die in de vallei verblijven, voelen zich helemaal thuis en bewegen zich vrij tussen de bezoekers.

Zo kan het gebeuren dat je een onverwachte ontmoeting heb met een antilope of zwarte ooievaar! Kleine panda's klimmen lenig van tak naar tak of liggen lekker te slapen in het zonnetje.

Pelikanen zwemmen in hun meer op de Aziatische vlakte. Gibbons slingeren behendig door de bomen, terwijl ze de bezoekers toeroepen. In de vele, natuurlijk aangelegde gebieden leven ooievaars, otters, baardapen en axisherten in grote families bij elkaar.

Zeldzame dieren
In Zoo Parc Overloon zie je naast bekende dieren zoals wasberen, papegaaien en lama's ook veel onbekende en zeldzame soorten. Heb je wel eens een palmgier gezien? En wat dacht je van beermarters, zebramangoesten en dwergnijlpaardjes?

Jonge dieren
De dieren in Zoo Parc Overloon hebben de ruimte en dat laten ze je weten ook! Regelmatig worden er jongen geboren in het dierenpark, zoals wallabies, stokstaartjes, Indische antilopen en allerlei soorten dwergaapjes.

Natuurbehoud
Zoo Parc Overloon werkt samen met andere dierentuinen aan fokprogramma’s om bedreigde diersoorten voor uitsterven te behoeden. In Zoo Parc Overloon leven heel wat bedreigde diersoorten die in een speciaal fokprogramma geplaatst zijn. De kleine panda’s, Vietnamese sikaherten, witwanggibbons en wandoeroes zijn hier enkele voorbeelden van.

Fun
In Zoo Parc Overloon valt nog meer te beleven! In het kindertheater worden in het hoogseizoen poppenkast en andere voorstellingen gegeven. De kinderen kunnen zich laten schminken als hun lievelingsdier en op zoek gaan naar mammoetbotten in Expeditie Mammoet.

De Magic Zoo Show is een wervelende show met verrassende illusies. De Beestenboelkar geeft je een nieuwe kijk op de dierenwereld. Regelmatig zijn er leuke kinderactiviteiten, zoals "Kids Power".

Bezoek de website >>

Aapjes

  Kaartjes met korting voor Zoo Parc

  Tripper
  Ga voor een van de beste deals bij Tripper.nl en ontvang direct ticket per e-mail.
  Ticket vanaf € 15,00 per persoon

  Reviews van Zoo Parc

  6 July 2017

  Ben erg verrast hoe mooi en leuk het park is netjes en goed bij gehouden.vriedelijk personeel en een duidelijke looproute zodat je alles ziet.

  Helma k
  Helma k

  14 July 2014

  Heel mooi en prachtig aangelegd park. Dieren leven in natuurlijke omgeving en hebben veel ruimte. Het park heeft vooral kleinere dieren, zoals mini nijlpaarden, apen, vogels, elanden, stokstaartjes en maki's. Goed park voor kinderen. Leuke speeltuin. Nette horeca en vriendelijk personeel.

  Tuinen
  Tuinen

  Schrijf een review!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden