WinterDroom

Luttelgeest
Datum: 08-12-2023 t/m 31-12-2023

Beleef van 8 t/m 31 december 2023 alles wat jouw kersthart maar wensen kan tijdens de magische ‘WinterDroom’ in de Orchideeën Hoeve. Traditiegetrouw wordt het indoor junglepark in december omgetoverd tot een unieke kerstwereld vol twinkelende lampjes en sfeervolle activiteiten zoals de gezellige Winterfair, swingende livemuziek en de sprookjesachtige kaarsjesavonden.

Overdekte kerstbeleving

Laat je betoveren door de magische route door het junglepark en bewonder hoe bijzondere dieren zoals flamingo’s, vlinders en papegaaitjes de kerstdecors sprookjesachtig inkleuren. Highlights die je zeker niet mag missen zijn de sprookjesachtige ‘Zwevende’ Bloementuin, de prachtig verlichte junglewerelden en natuurlijk de gezellige Winterfair. Van 8 t/m 23 december 2023 vind je middenin de jungle dertig gezellige kraampjes gevuld met lokale lekkernijen en mooie decembercadeaus die het kerstgevoel helemaal compleet maken!

Let op: de Winterfair is onderdeel van het junglepark en is alleen toegankelijk met een geldig toegangsbewijs. 

Sprookjesachtige kaarsjesavonden
Wil je jouw kerstuitje spectaculair afsluiten? Bezoek dan een van de sprookjesachtige kaarsjesavonden op vr. 8 t/m zo. 10, di. 12 t/m zo. 17, vr. 22, za. 23 en wo. 27 t/m
za. 30 december 2023. Op deze avonden steken de kerstelfjes om 16:30 uur duizenden echte kaarsen aan en transformeert het junglepark in een adembenemend lichtspektakel dat nergens anders is te ervaren. Het gehele park is op deze speciale avondopeningen geopend tot 21:30 uur.

Junglepark de Orchideeën Hoeve beperkt het aantal bezoekers per dag en starttijd en daarom is het noodzakelijk om jouw bezoek vooraf te reserveren via www.winterdroom.nl.

Google Maps

Adres

Junglepark De Orchideeën Hoeve
Oosterringweg 34
8315PV Luttelgeest

Uitjes in de buurt

Overloon
Zoo ParcZoo Parc
Rhenen
Ticket vanaf € 26,50
Ouwehands DierenparkOuwehands Dierenpark
Landgraaf
Ticket vanaf € 18,85
WereldtuinenWereldtuinen
Laren (GLD)
KinderboerderijKinderboerderij

Reviews van WinterDroom

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.