Wilderness trail - de Hondsrug Five

Drouwen
Buitencentrum Boomkroonpad
Steenhopenweg
Drouwen

Wil je op pad met een gids van Staatsbosbeheer tijdens je bedrijfsuitje of dagje weg met familie of vrienden? Ga op avontuur in de natuur van de Hondsrug!

In landen als Zuid-Afrika en Canada kun je wandelen in de echte wildernis, waarbij je weet dat misschien wel leeuwen of beren je pad zullen kruisen. De Hondsrug Five zijn niet gevaarlijk, maar wel fantastisch om te zien: de ree, de das, de vos, de zwarte specht en de adder. Net als bij luipaarden en wolven weet je nooit óf je ze zal ontmoeten. De kans dát je ze ontmoet, kun je wel vergroten. Bijvoorbeeld als je heel stil door de struiken sluipt. Of door te letten op sporen. Dan weet je dat de ree ook gelopen heeft waar jij nu loopt. Je zult merken dat je anders gaat kijken, luisteren en lopen. En opeens zie en hoor je dingen die je eerst niet zag en hoorde. Heel bijzonder!

Deze ochtend, middag of avond gaan we op zoek naar de Hondsrug Five. Als we ze zien is dat de hoofdprijs, maar het gaat er vooral om dat we ze beter leren (her)kennen.

Bezoek de website >>

  Reviews van Wilderness trail - de Hondsrug Five

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden