Bestel kaartjes

Ouwehands Dierenpark

Rhenen
Ouwehands Dierenpark Rhenen
Grebbeweg 111
3911 AV Rhenen

Bezoek het Berenbos of de zeeleeuwenshow. Ga op avontuur in Gorilla Adventure en hang de beest uit in Europa's grootste overdekte speeljungle RavotAapia.

Expeditie Berenbos
Ouwehands Dierenpark is een beregave beleving rijker, namelijk Expeditie Berenbos. Een bijzondere ervaring rondom de bruine beren en wolven.

Ga door het spannende doolhof, bezoek het pittoreske dorp Karpatica en ontdek daar alles over de beer. Vervolg de expeditie, bewonder de sterrenhemel en ga op avontuur in het Berenbos. Bij Expeditie Berenbos ontdek je de wereld van de beer.

Berenbos
In het Berenbos genieten bruine beren, die vroeger mishandeld zijn, van een onbezorgd leven. Samen met de wolven leven ze op een twee hectare groot bosperceel met onder andere een waterval, rotsen en een vijver. Een uniek project.

Zeeleeuwenshow
Deze show staat garant voor spanning, bijzondere momenten en verrassingen. De eigenzinnige, Californische zeeleeuwen presenteren samen met hun verzorgers een spetterende show. Deze show mag je niet missen.

Gorilla Adventure
Slinger door de reusachtige kloof, daal af in de oude mijnschacht diep onder de grond en beleef een spannend avontuur tussen de gorilla's. Ontmoet in het grootste gorilla avontuur van Europa op 10 meter hoogte deze indrukwekkende mensapen.

Bamboo Bill
Midden in het park woont Bamboo Bill. Hij is avonturier in hart en nieren en heeft alles van de wereld gezien. Samen met zijn vrienden beleeft hij allerlei avonturen in het TV programma Ouwehands Jungleclub (te zien bij RTL Telekids). Ontmoet Bamboo Bill en de avonturiers in Ouwehands Dierenpark.

RavotAapia
Je kunt klimmen en klauteren net als de otters en doodshoofdaapjes. Speel mee in de legende van het gestrande piratenschip en beleef spannende avonturen in de grotten van de vliegende honden. Ga op ontdekkingsreis en beleef het zelf.

Bezoek de website >>

Ijsbeertjes in het park
Gorilla van dichtbij

  Kaartjes met korting voor Ouwehands Dierenpark

  Ouwehands Dierenpark
  Koop je tickets direct bij Ouwerhands Dierenpark
  Ticket vanaf € 26,50 per persoon

  Reviews van Ouwehands Dierenpark

  11 June 2011

  Op 2e paasdag hebben we hier met ons gezin (ik en mijn man met 2 kinderen van 4 en 6 jaar) heel veel plezier beleefd. De wilde dieren hebben vooral veel indruk gemaakt bij onze jongste dochter. Park is overzichtelijk en netjes onderhouden. Prijs voor entree / consumpties zijn redelijk. Naar mijn mening zijn op sommige plaatsen de dierenverblijven een beetje klein. Bezoekers aantal was verder iets drukker dan we verwacht hadden, maar dat is logisch met zulk prachtig voorjaarsweer! We gaan in het najaar weer een bezoekje brengen aan Ouwehands.

  Anoniem

  28 November 2013

  Wat een geweldig park. Met goed verzorgde dieren in een prachtige leefomgeving. Echt helemaal geweldig. Bruine beren die na een slecht leven eindelijk een fijne oude dag mogen genieten. En vrolijke ijsberen die de show stelen. Ik wordt er helemaal blij van.

  Anoniem

  27 April 2015

  En dat noemt zich een dierentuin. Ik kom ook wel eens in NaturZoo Rheine (Duitsland). Dat is een prachtig park met vrolijke dieren die veel vrijheid hebben. Hier in Rhenen zie je alleen maar vieze kooien en smerige dieren. Hier mag de inspectie wel eens goed over nadenken. Ik werd er droevig van, net zoals de dieren daar. Ze stralen gewoon pure ellende uit. En dan de prijs van 21 euro per persoon en 7 euro voor parkeren. Met 4 personen dus 91 euro in totaal. In NaturZoo Rheine, net over de grens bij Enschede betaal je 7 euro per persoon en voor 4 personen dus 28 euro. En parkeren is gewoon gratis. En nog veel belangrijker: de dieren en hun verblijven zien er veel beter uit.

  Anoniem

  Schrijf een review!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.