Natuurcentrum Van Andel-Spruyt

Gorinchem

Het Natuurcentrum, met de officiële naam, Van Andel Spruijt Natuurcentrum, is 2003 geopend. Het Natuurcentrum is fraai gelegen in het Van Andelpark in Gorinchem. Het Natuurcentrum bevat een kinderboerderij, een Educatief Centrum en een Theehuis. Hierdoor biedt het Natuurcentrum vele mogelijkheden voor jong en oud. Het gebouw is in een bijzondere en speelse stijl gebouwd met veel vrolijke kleuren.

Knuffelhoek
In de kinderboerderij is een dierenverblijf speciaal ingericht als knuffelhoek. Doordeweeks maar ook in het weekend mogen niet meer dan 4 kinderen per keer er konijntjes knuffelen.

Educatief Centrum
Deze verzorgt de natuur- en milieueducatie van het Natuurcentrum. Met natuur- en milieueducatie willen ze inzicht geven in processen in de natuur en het milieu. Het Natuurcentrum wil de betrokkenheid van mensen, jong en oud, bij de natuur en het milieu stimuleren d.m.v. lezingen en educatie.

Theehuis
Op het terrein is ook een Theehuis, hier worden consumpties geserveerd van de kleine kaart. Bij mooi weer kun je op het terras genieten van een prachtig uitzicht op het water.

Google Maps

Adres

Natuurcentrum Van Andel-Spruyt
Gijsbert van Andelpark 1
4204 HZ Gorinchem

Uitjes in de buurt

Reviews van Natuurcentrum Van Andel-Spruyt

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.