Klein Costa Rica

Someren
Klein Costa Rica
Ploegstraat 68-A
5712 RL Someren

De tropische vlindertuin is overdekt. Na het betreden van het paviljoen waan je je direct in de tropen waar je kunt genieten van de vlinders en de vele andere dieren. In de tropische tuin vind je meer dan 100 verschillende soorten bomen en planten uit verschillende werelddelen.

Klein Costa Rica is niet alleen een tropische vlindertuin. Er leven ook verschillende dieren, zoals vogels, vissen, reptielen en schildpadden. Je kunt ook helemaal naar de top van de bomen klimmen.

Via een wenteltrap kom je bij een hangtouwbrug waar je uitzicht hebt op de tropische tuin en de tropische vijver. Veel vogels zitten hoog in de boom verstopt en via de hangtouwbrug kun je deze goed bekijken. Ook de bekende Lori uit de blauwe bergen komt regelmatig een kijkje nemen.

Bezoek de website >>

Google Maps
Vlinderparadijs
Vlinder
Leguaan
Vogel in boom
Vlindertuin
Rondleiding door vlindertuin

  Reviews van Klein Costa Rica

  27 August 2021

  Is vrij duur voor de twee kassen waar je doorheen mag lopen. Zag ook bijna geen vlinders voor kleine kinderen is dit wel leuk maar kinderen kosten ook al 5 euro per persoon en volwassenen 8,50 voor die prijs kan je beter ergens anders gaan kijken. Maar wij zijn er binnen 30 minuten doorheen gelopen je kan wel even daar op terassje zitten en dan weer naar binnen maar eigenlijk heb je het na die ene keer wel gezien.

  Djes

  13 August 2017

  Erg klein, je staat in een uurtje weer buiten en dan heb je alles wel gezien en gedaan met je kind. Voor 1 volwassene en 1 kind betaal je toch 13,50. Ik vond het zonde!

  Loes
  Loes

  1 March 2017

  Een super mooie tuin. Netjes onderhouden en ontzettend vriendelijk personeel die je van alles kunnen vertellen. Er zijn veel verschillende diersoorten en je waant je echt in de jungle.

  Thijs
  Thijs

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden

  7 March 2016

  Mooie vlindertuin met mooie vogels, vissen en planten. Je komt ogen en oren te kort. De hangbrug geeft een mooi overzicht over de tuin. Het personeel van het restaurant is vriendelijk en werkt snel. Een aanrader. Ook voor gezinnen met kleine kinderen.

  José V
  José V

  7 March 2016

  Een super mooie tuin met heel veel verschillende soorten vlinders, reptielen en vogels. Ook de bomen en planten zijn geweldig en indrukwekkend. Verder heeft het een hele goede uitstraling met vriendelijk personeel die je vanalles kunnen vertellen. Super!

  Thijs
  Thijs

  Uitjes in de buurt