Kinderboerderij

Vaesrade-Nuth

Speeltuin Vaesrade en Kinderboerderij is meer dan alleen een speeltuin. De speeltuin beschikt onder andere over een overdekte speelruimte die tijdens slecht weer uitkomst biedt en bij goed weer hebben de kids de beschikking over verschillende speeltoestellen. Ook is er een kinderboerderij aanwezig waar uw kroost en uzelf kunnen knuffelen met de geiten, schapen, ezels en de konijnen.

Wat in 1966 begon als een eenvoudige buurtspeeltuin, is met een bezoekersaantal van 25.000 per jaar uitgegroeid tot een speeltuin en kinderboerderij met regionaal karakter. Het waren vrijwilligers, veelal mijnwerkers, die met behulp van afgedankt mijnmateriaal deze speelvoorziening uit de grond stampte. Veel is er veranderd, de oude stalen toestellen zijn vervangen door moderne veelal houten speeltoestellen.

Scholen
Scholen, maar ook peuterspeelzalen, uit verschillende regio's bezoeken onze speeltuin en kinderboerderij in het kader van hun jaarlijkse schoolreisje. Onze doelstelling is een speeltuin en kinderboerderij te bieden waar samen spelen van alle bezoekers, groot, klein, goed ter been, slecht ter been, rennend of in een rolstoel mogelijk is. Speeltuin Vaesrade is een speeltuin, die door zijn overzichtelijkheid en het toezicht door vrijwilligers van de stichting een prettige speelplek is voor jong en oud.

Speeltuin
De speeltuin beschikt over een overdekte speelruimte die tijdens slecht weer uitkomst biedt, de kinderen kunnen hier tafeltennis spelen, krijten, bouwen met gigantisch grote schuimblokken. Bij goed weer hebben de kids de beschikking over de klimkoepel, klimtoestellen, klautertoestellen, draaitoestellen, wiptoestellen, fietsen, traktoren, zandbakken, waterbakken, glijbanen. Kortom een speelplek met veel mogelijkheden. Ook kunt in de winkel diverse versnaperingen krijgen tegen zeer redelijke prijzen. Tevens beschikt de speeltuin over een invalidetoilet en een babyverzorgingsruimte. Babyvoeding kunt u in de winkel laten verwarmen.

Google Maps

Adres

Stichting Speeltuin Vaesrade en Kinderboerderij
Tulpstraat 59-E
6361 JB Vaesrade-Nuth

Uitjes in de buurt

Bergen aan Zee
Zee AquariumZee Aquarium
Oostvoorne
KinderboerderijKinderboerderij
Alphen aan den Rijn
Vogelpark AvifaunaVogelpark Avifauna
Emmen
Ticket vanaf € 15,95
WildlandsWildlands

Reviews van Kinderboerderij

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.