Kinderboerderij Brinkie

Amsterdam
Kinderboerderij Brinkie
Meerkerkdreef 27
1106 GZ Amsterdam

`t Brinkie is een kinderboerderij in het hart van Amsterdam Zuidoost. Op de boerderij is iedereen van harte welkom om eens rond te wandelen, te spelen of kennis te maken met verschillende boederijdieren.

Er zijn koeien, varkens, pony’s, ezels, parelhoenders, pauwen, eenden, kippen, kalkoenen, konijnen, cavia`s en natuurlijk verschillende soorten geiten en schapen.

Kinderen kunnen op het weiland of in de stal de dieren aaien, maar mogen ook meehelpen met voeren. Volwassenen kunnen zich opgeven als vrijwilliger, ze kunnen hun kinderen dan natuurlijk ook meenemen.

Verder is er een educatieve ruimte in de boerderij waar kinderen spelenderwijs iets kunnen opsteken over dieren en natuur, maar waar ook menig volwassene iets nieuws opsteekt bij onze wisselende tentoonstellingen

Behalve een ontmoetingsplek voor kind en dier, vervult de kinderboerderij ook steeds meer een functie als recreatie- en ontmoetingsplek voor jong en oud. Naast de zandbak en een aantal speelobjecten zijn er ook zitjes en kun je er ook versnaperingen kopen.

Knutselmiddag
Elke woensdagmiddag 14.00 - 16.00 uur. Toegang is gratis. Graag van tevoren bellen of het doorgaat.

Kledingwinkel
De winkel met tweedehands kleding is elke woensdagmiddag geopend van 12.30 - 15.30 uur.

Bezoek de website >>

Pauw in de boerderij
Tentjes op de boerderij
Brinkie geit

  Reviews van Kinderboerderij Brinkie

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden