Hertenkamp Maarschalksbos Baarn

Baarn
Hertenkamp Maarschalksbos Baarn
Eemnesserweg 85-
3741 GB Baarn

Op de weide vind je een kudde damherten, waaronder 1 hertenbok en een aantal hindes. Verder vind je er dwerggeiten, soay schapen, pauwen, kalkoenen, parelhoenders en duiven.

In de vijver vind je de alaska ganzen, muskuseenden, streepkopganzen en mandarijneenden. In de volières kan je weer terecht voor de grasparkieten, groene halsbandparkiet, roodrugparkieten, zebravinken, kanaries, agapornissen, aidelaidparkieten, valkparkieten, goudfazanten, tortelduiven, sierduiven, waaronder de bijzondere soorten Boedapester tuimelaars en Hongaarse kipduiven en 12 soorten raskippen.

Speeltuin
Er is ook een kleine speeltuin waar kinderen kunnen spelen. Deze is afgeschermd door een hek, zodat de kinderen ongestoord kunnen spelen.

Bezoek de website >>

Hertje in de wei
Hert gevoerd
Fontein

  Uitjes in de buurt

  Reviews van Hertenkamp Maarschalksbos Baarn

  26 February 2013

  Op bezoek bij oma en opa en dan...naar Hertenkamp Maarschalksbos in Baarn. Het hertenkamp heeft bij mijn kleinkinderen en nu mijn achterkleinkinderen grote indruk gemaakt. Vader (mijn kleinzoon) tegen zijn zoontje (mijn achterkleinkind): ik kwam al in het hertenkamp toen ik net zo klein was als jij nu. Leuk toch!

  Joke

  1 March 2013

  Ik kom er bijna elke dag even! Met dank aan Adriaan, die elke dag de dieren zo goed verzorgt!

  Natascha

  1 March 2013

  Het is een leuk hertenkamp in een bosrijke omgeving, maar niet heel groot. De kinderspeeltuin is eigenlijk klein. Leuk om te combineren met een bezoek in de omgeving (Paleis Soestdijk bijvoorbeeld), maar om alleen speciaal hiervoor naartoe te gaan is weer teveel van het goede. Een leuk wandelbos voor loslopende honden is het wel.

  Anoniem

  Schrijf een review!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  20 June 2019

  er zitten junkies

  echt waar