Dierenrijk

Mierlo

Dierenrijk Europa is de nieuwste dierentuin van Nederland. En wat voor één! Het park heeft ‘Europa’ als centraal thema. Al wandelend door zeven Europese gebieden maakt u kennis met de leukste, maar ook de lelijkste dieren van ons continent.

In het park wonen een groot aantal verschillende Europese diersoorten, zoals wolven, bruine beren en steenbokken. Maar ook otters, berberapen, ijsberen en zeehonden. Een must voor iedere dierenliefhebber.

Dwalen door 7 gebieden
Op zoek naar al die guitige en gekke dieren, komt u ook heel wat te weten over de landschappen in Europa. Zo dwaalt u door het Cultuurlandschap met z’n energieke beverratten, maar ook door het Oerbos met edelherten en wilde zwijnen. Dan wordt het klimmen.

Op naar de Alpen waar u steenbokken ziet klauteren en bruine beren ontmoet. Niet lelijk genoeg? Dan verder. Naar het Hoge Noorden waar ijsberen en rendieren wonen. Op de terugreis komt u langs Strand en Zee.

Daar blijft u zeker even staan om naar al die grappige zeehonden te kijken. Ook dwaalt u door het Moeras met z’n otters en bevers en in het Mediterrane Zuiden ontmoet u de berberaap en de Griekse landschildpad.

Binnen en buiten spelen
Het vertrek- en eindpunt van de reis door dit bijzondere dierenrijk is de Brabantse hoeve. Een locatie waar u en uw kinderen heerlijk kunnen genieten van Brabantse gezelligheid en lekkernijen. Kinderen vinden er ook verschillende speeltuinen.

Naast de grote boerderijspeeltuin, compleet met tractor en diverse speelelementen die op boerderijdieren lijken, is er een spannende indoorspeeltuin. Als de zon verstek laat gaan, blijft speelpret gegarandeerd. Daarnaast is er in de stallen een filmzaal, die de hele dag korte, informatieve films toont. Uiteraard aansluitend op het thema van het dierenpark.

Kaartjes met korting voor Dierenrijk

Tripper
Pak de beste kortingen bij Tripper.nl en ontvang direct ticket per e-mail.
Van € 23,50. Nu voor € 16,45
Google Maps

Adres

Dierenrijk Europa
Heiderschoor 24
5731 RG Mierlo

Uitjes in de buurt

Bergen aan Zee
Zee AquariumZee Aquarium
Oostvoorne
KinderboerderijKinderboerderij
Alphen aan den Rijn
Vogelpark AvifaunaVogelpark Avifauna
Emmen
Ticket vanaf € 15,95
WildlandsWildlands

Reviews van Dierenrijk

7 September 2017

Mooi opgezet dierenpark.door de speeltoestellen die op de looproute gepkaatst zijn en de grote speeltuin aan het eind erg geschikt voor kinderen. Als volwassene ben je er in 1-1,5 uur doorheen gelopen. Verrassend om nog zoveel grote dieren te zien. Qua prijs wel aan de hoge kant vergeleken met de echt grote dierentuinen in Nederland maar zeker met kinderen in lagere schoolleeftijd zeer de moeite waard.

D. Oosterhout

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.