Bestel kaartjes

Van Blanckendaell Park

Tuitjenhorn
Dierenpark van Blanckendaell
Veilingweg 9
1747HG Tuitjenhorn

Nergens anders vind je een Savanne naast een speeltuin, flamingo’s bij een molen, apen spelend bij een Museum en Koi Karpers bij een draaimolen.

Met de oer-Hollandse molen als herkenbaar middelpunt, reis je over alle delen van de wereld. Zo ontmoet je meer dan 100 soorten dieren. Op de Savanne kun je giraffen, zebra’s en struisvogels van dichtbij bekijken. Even verderop halen diverse soorten apen capriolen uit.

Wandel over de brede paden langs Papegaaien, Flamingo’s, Lama’s, Kamelen en Kangoeroes. Kom genieten van de vrolijke Prairiehonden, Otters en Stokstaartjes. Natuurlijk ontbreken boerderijdieren zoals ezels, geiten en varkens niet… Overal staan bankjes om er eens even goed voor te gaan zitten.

Speeltuin
Hebben de kinderen nog energie teveel? Laat ze dan heerlijk ravotten in de grote speeltuinen of meerijden met het treintje door het park.

Cafetaria
Of ben je toe aan een pauze? Dan is het goed relaxen in het gezellige Cafetaria. Een hapje en een drankje, pal naast ons museum.

Museum Historisch Harenkarspel
Wil je herinneringen ophalen of ben je nieuwsgierig hoe het er vroeger aan toe ging? Dan is een bezoek aan ons prachtige Museum Historisch Harenkarspel een must.

Met een vaste collectie oude landbouwwerktuigen uit de vorige eeuw, een complete washoek met wastobbe, een bedstede, kleding, een smidse, keukengerei, timmermansgereedschap, een compleet ingerichte huiskamer en nog heel veel meer. Een feest der herkenning voor ouderen en een bron van verbazing voor de jeugd.

Kortom… het veelzijdige Van Blanckendaell Park is misschien wel het leukste dagje uit van Noord-Holland.

Openingstijden Zoo
Het hele jaar door, 7 dagen per week, van 09:30-17:30 uur. Indien het loket is gesloten, kunt u binnen een kaartje kopen bij de verkoopautomaat.

Extra informatie
Rolstoelvriendelijk. Bij de automaat kan alleen worden gepind. Kijk voor overige informatie, toegangsprijzen en arrangementen op onze website: www.blanckendaellpark.nl.

Bezoek de website >>

Giraffen en zebra's
Speeltuin in het park
Aapje
Stokstaartje
Pelikanen
Vogel
Museum

  Kaartjes met korting voor Van Blanckendaell Park

  Tripper
  Ga voor een van de beste deals bij Tripper.nl en ontvang direct ticket per e-mail.
  Ticket vanaf € 10,50 per persoon

  Reviews van Van Blanckendaell Park

  Schrijf een review!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden