De Dierenhoeve

Noordwijkerhout

Informatie Dieren Zorg- en kinderboerderij de Dierenhoeve heeft een grote diversiteit aan dieren. Zo zijn er geiten, schapen en kippen van Oudhollandse rassen, schattige knuffelkonijnen en -cavia’s, diverse soorten pluimvee en volièrevogels, damherten, mini varkens, pony’s en zelfs verschillende soorten reptielen. Veel dierverblijven zijn toegankelijk voor bezoekers. Kinderen kunnen zo in contact komen met de dieren en leren over hun gedrag, maar voor volwassen blijft dit natuurlijk ook altijd een leuke ervaring. Het is belangrijk dat de dieren zich prettig en veilig voelen.

Zij mogen niet opgetild of opgejaagd worden, aaien kan uiteraard wel. Leest u alstublieft de aanwijzingen bij het verblijf en begeleidt kinderen bij de omgang met de dieren. De dieren mogen gevoerd worden met het voer uit onze speciale automaten, geen eigen meegenomen voer! Onze dieren zijn gewend aan mensen, maar bedenk wel: Dieren zijn levende wezens en kunnen altijd een onverwachte beweging maken, schrikken of een vinger verwarren met een worteltje.

Op de Dierenhoeve wordt beperkt gefokt met de dieren. Dit doen wij om de Oudhollandse rassen in stand te houden, voor educatieve doeleinden of om het dierbestand op peil te houden. We fokken dus niet uit financieel oogpunt. De jonge dieren worden geplaatst bij andere kinderboerderijen of hobbyboeren. Af en toe zijn er ook dieren beschikbaar voor particulieren. Houdt hiervoor onze Facebookpagina in de gaten. Wij kunnen helaas geen dieren aannemen!

Google Maps

Adres

De dierenhoeve Noordwijkerhout
Langevelderweg 27
2211AB Noordwijkerhout

Uitjes in de buurt

Mierlo
Van € 23,50. Nu voor € 16,45
DierenrijkDierenrijk
Sint-Oedenrode
Boerderij TourBoerderij Tour
Pieterburen
PieterburenPieterburen

Reviews van De Dierenhoeve

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.