Uitjes in de buurt

Amersfoort
Bieden vanaf € 1,00
Dierenpark AmersfoortDierenpark Amersfoort
Apeldoorn
Bieden vanaf € 1,00
ApenheulApenheul
Arnhem
Bieden vanaf € 1,00
Burgers' ZooBurgers' Zoo
Overloon
Zoo ParcZoo Parc
Rhenen
Ticket vanaf € 26,50
Ouwehands DierenparkOuwehands Dierenpark
Landgraaf
Ticket vanaf € 18,85
WereldtuinenWereldtuinen

Reviews van Burgers' Zoo

11 August 2012

Ik heb jarenlang een abonnement gehad op Burgers zoo. Naar mijn inziens is dit het mooiste dierenpark van Nederland dat is toegespitst op de beleving van de bezoeker van dieren in hun natuurlijke omgeving. Met name de (overdekte) Bush en Ocean zijn erg mooie attracties. Het is een prachtig en toegankelijk park voor jong en oud.

Anoniem

30 January 2013

We zijn er laatst geweest met de hele familie (inclusief kinderen) en hebben echt een leuke dag gehad! De kinderen vonden voornamelijk de Ocean erg mooi!

Anoniem

19 May 2013

De mooiste dierentuin van Nederland. Je kunt er uren rondwandelen door het park. Oceaan en Bush zijn erg mooie attracties. Zeker goed voor een tweede bezoek!

de Jong

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

5 August 2013

Ben ongeveer 10 jaar geleden voor het laatst in Burgers Zoo geweest, maar 6 augustus op mijn verjaardag ga ik weer. Ben benieuwd hoe het er nu uit ziet. Kijk elke dag op TV naar Burgers Zoo. Heel interessant zo achter de schermen. Dus wordt een belevenis 6 augustus!

B. Olijnyk

25 February 2014

Super leuke dag gehad! Erg mooi park met veel leuke ontdekkingselementen voor kinderen. Op dit moment mijn favoriete dierenpark.

Yelida