Boerderij 't Geertje

Zoeterwoude

Op de boerderij hangt nog een gezellige ouderwetse sfeer. Vooral voor kinderen is het heerlijk toeven op de boerderij. De dieren zijn zo gehuisvest, dat je ze van dichtbij kunt bewonderen en aaien.

Als de lammetjes in het voorjaar geboren zijn, kunnen de kinderen de fles geven. En regelmatig is één of meer van de paarden gezadeld, zodat kinderen een ritje kunnen maken.

Roeiboten- en Kanoverhuur
Ook kun je met de kinderen een prachtige tocht maken over de poldervaarten. Er zijn routes aanwezig, waarop ook de aanlegplaatsen staan afgedrukt, waar je eventueel kunt picknicken.

Ook kun je via een puzzeltocht gaan roeien. Zo kom je er zelf achter wat je weet van de natuur, de bomen en alles wat er zoal leeft en bloeit in en rondom de polder. Na afloop worden de antwoorden nagekeken en is er voor de groep die de meeste goede antwoorden heeft een prijs.

Boerderijwinkel
De dieren van Boerderij 't Geertje voeden zich met hetgeen de rijke natuur van het weiland hen biedt. Vertoevend in een gezond leefklimaat leveren zij zonder kunstgrepen natuurlijke en zuivere grondstoffen.

Hiervan worden er op ambachtelijke wijze producten, zonder toevoegingen van kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen gemaakt. Iedere zaterdag wordt er tussen 10:00 en 17:00 uur verse geitenmelk verkocht. Op de andere dagen kun je terecht voor kaas, kwark en ijs van de geit.

Google Maps

Adres

Boerderij 't Geertje
Geerweg 7
2381 LT Zoeterwoude

Uitjes in de buurt

Reviews van Boerderij 't Geertje

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.