Bestel kaartjes

Artis

Amsterdam
Plantage Kerklaan 38-40
1018 CZ Amsterdam
Bewonder de tropische vissen in het monumentale Aquarium. Reis door de ruimte in hét Planetarium van Nederland. Geniet van de giraffen. Zie ze samen galopperen met zebra's, springbokken, spiesbokken en gnoes. Wandel door het historische Vogelhuis en bestudeer de vele vogels die er vrij rondvliegen. Laat je verrassen door de vele diersoorten die met en tussen elkaar leven in het tropische bos in het vernieuwde Apenhuis. Omring je door honderden fladderende vlinders in het Vlinderpaviljoen. Wandel door het historische stadspark met zijn eeuwenoude bomen en vele planten. Elk blad, elke boom, elk dier, elk gebouw, elk perk, vertelt een eigen verhaal, telkens opnieuw. Samen vertellen ze het grote verhaal van de natuur en haar betekenis voor onze samenleving. Meer besef van de natuur leidt tot meer respect voor alles wat leeft. Het verhaal van Artis is een verhaal over onszelf.

Bezoek de website >>

  Kaartjes met korting voor Artis

  Tiqets.com
  Bestel je tickets bij Tiqets.com en je heb direct toegang tot het Natura Artis Magistra. Je hoeft geen tickets te printen.
  Ticket vanaf € 20,50 per persoon

  Reviews van Artis

  5 maart 2015

  De sfeer in Artis is erg goed. Alleen is het redelijk prijzig, maar voor de rest een leuke dierentuin.

  Guus
  Guus

  12 januari 2013

  Vind het een erg oude dierentuin, waarbij veel dieren zielig in kleine kooitjes zitten. Maar de vlindertuin vond ik erg mooi.

  Marielle
  Marielle

  30 augustus 2012

  Artis is toch een van mijn favoriete dierentuinen! Alleen is de dierentuin inmiddels wat gedateerd en kan deze wel een opknapbeurt gebruiken. Maar volgens mij zijn ze daar inmiddels wel mee bezig. Wel zielig dat de meeste dieren in redelijk kleine kooien zitten en niet echt lekker los kunnen lopen. Verder een prachtige dierentuin. En ik blijf het geweldig vinden om naar dieren te kijken.

  Kim  K.
  Kim K.

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden