Apenheul

Apeldoorn
J.C. Wilslaan 21
7313 HK Apeldoorn
Voor de kinderen is er de gratis loslopende apen spotkaart met handige tips om te zoeken. Zo hoef je geen aap te missen. Er is nog veel meer te beleven in de Apenheul in Apeldoorn. Ontmoet de slimme orang-oetans, speelse bonobo's en mis ook zeker de presentatie van de gorilla niet. Gegarandeerd een hoogtepunt van je bezoek. Kinderen kunnen door het hele park klimmen en klauteren. Nieuw dit jaar is het Na-aaphuis waar je zelf ontdekt hoeveel jij op een aap lijkt. En vergeet niet de biologische frietjes te proeven. De liefde voor natuur zie én proef je namelijk ook terug in het drinken en eten.

Bezoek de website >>

  Reviews van Apenheul

  19 januari 2012

  Leuk dagje uit. We hadden ook heel veel geluk met het weer. Park heeft een mooie indeling en ook heel leuk dat de apen ook gewoon tussen de mensen doorlopen. Verder was alles goed geregeld en denk dat we zeker nog een keer terugkomen!

  Willem
  Willem

  3 mei 2010

  De Apenheul is de dierentuin van Nederland waar alleen maar apen te vinden zjin. Het was in ieder geval een geweldig dagje uit. Je zou misschien denken dat alleen apen heel saai is, maar dit is absoluut niet zo. We hebben elke seconden genoten en zijn gebleven tot het einde. Bij binnenkomst krijg je een speciale zak waarin je je eigen tas kan doen om te voorkomen dat de apen deze stelen. Verder lopen de apen gewoon los rond. Ze gaan zelf op je schoot of schouders zitten. Let vooral op de voedertijden, want de verzogers vertellen alles over de apen en het is ook mogelijk vragen te stellen.

  Piet  van de Molen
  Piet van de Molen
  Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.