Heemtuim

Lelystad

KOPJE KOFFIE
In de koffie- en theeschenkerij kunnen bezoekers onder de druiven in de serre of in de schaduw van de fruitbomen op het terras een lunch of high tea gebruiken.

MET IETS ERBIJ
Voor het gebak dat we maken voor de gasten van de koffie- en theeschenkerij, gebruiken we zoveel mogelijk fruit uit eigen tuin.

DE GROEI
De tuin is nu een prettige mengeling tussen aangelegde elementen en spontane natuurlijke ontwikkeling. Nieuwe soorten worden éénmaal aangeplant en zullen zichzelf uitzaaien en verjongen. Bijvoorbeeld de slanke sleutelbloem; na 17 jaar bloeien er meer dan duizend exemplaren.

AFWISSELING
In de tuin zijn alle landschapsstijlelementen aanwezig: rivierloopjes, heuvels, weides en boomgaarden. Alles in een notendop; de tuin is ruim een hectare groot.

De tuin is gemaakte natuur waarin zich spontaan allerlei dieren en planten vestigen. Hoe meer verschillende milieus, hoe meer variatie in flora en fauna. Iedereen die de tuin bewandelt, komt met zijn eigen ervaring terug.

VERGADEREN
Het is ook mogelijk om een ruimte te huren voor een vergadering. Er zijn meerdere ruimtes beschikbaar. Kijk voor de mogelijkheden op de website.

VERASSING
Mensen die Wind in de wilgen voor het eerst bezoeken, maar ook vaste bezoekers, zijn heel verrast om deze unieke tuin in Flevoland aan te treffen en te zien groeien. Zie uitgebreide informatie in het menu.

 

Google Maps

Adres

Wind in de Wilgen
Bronsweg 25
8222RB Lelystad

Uitjes in de buurt

Rotterdam
De BerenbootDe Berenboot
Staverden (gem.Ermelo)
Bestel tickets met 10% uitjes korting
BierproeverijBierproeverij
Lelystad
HeemtuimHeemtuim

Reviews van Heemtuim

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.