Culinaire wandeling

Groningen

Een stadswandeling in Groningen is de ideale manier om van jouw dagje uit een unieke belevenis te maken. Of het nu een familiefeest, of een bedrijfsuitje, een congres of een corporate event is, met een stadswandeling bied je jouw gasten, collega’s of klanten een onvergetelijke ervaring.

Culinaire wandeling
Je kunt Groningen ook proeven! Met een culinaire wandeling of walking dinner loop je met een stadsgids van voorgerecht naar hoofdgerecht naar dessert in steeds een ander restaurant. Tussen de gangen door vertelt onze stadsgids de mooiste verhalen over Groningen.

Je combineert zo heerlijk eten met een sportieve, leerzame wandeling. Culinaire wandelingen zijn misschien wel het leukste uitje van Groningen. Geen wonder dat onze walking dinners zo populair zijn.

Onze stadswandelingen
We bieden verschillende stadswandelingen aan. Onze historische stadswandeling neemt je bijvoorbeeld mee op een reis door de tijd. We laten je prachtige verborgen middeleeuwse hofjes zien en monumentale kerken. We vertellen je over de arm van Johannes de Doper en een Renaissancetuin vol poëzie.

We beloven je in ieder geval geen geschiedenisles vol jaartallen, maar een stad die gaat leven in de verhalen van onze stadsgidsen. Dus wandel mee!

Google Maps

Adres

StadsgidsGroningen
Verlengde Grachtstraat 16
9717GG Groningen

Uitjes in de buurt

Reviews van Culinaire wandeling

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.