Wizzarding Cocktail Maken

Den Haag

Beleef de unieke fantasie wereld van onze Cocktail Wizzarding World Workshop. Voel je als je favoriete tovenaar of heks in onze Potions Making Class welke geïnspireerd is op Harry Potter en de rest van de betoverende wereld. 

Gekleed in een Tovenaarsjas en een Magische toverstok ben jij er klaar voor om op een magische manier 2 cocktails te creëeren maar voordat je zelf aan de slag mag gaan, geniet je eerst van een heerlijke welkomst cocktail.

Tijdens de Cocktail Wizzarding World Workshop ga je aan de slag met dranken en verse ingrediënten van premium kwaliteit onder begeleiding van de Potions Master.

Uiteraard zijn jullie niet alleen maar aan het "leren" maar krijgen jullie voldoende tijd om ook de heerlijke drinkbare "elixers" op te drinken en van te genieten.

Deze cocktail workshop is zeer geschikt voor bedrijven die op zoek zijn naar unieke teambuilding activiteiten, niet alleen weten wij uit ervaring dat cocktails werknemers moed geeft om te verbinden met zijn/haar collega's.

Niet te vergeten zijn natuurlijk de vrijgezellenfeesten, regel jij de super leuke dag voor haar? Is zij een Potterhead of is zij fan van betoverende films en boeken? Laat haar genieten van cocktails en magic. 

Google Maps doet met ons mee en laat je een decoy muur zien, wanneer je er omheen loopt dan vind je de echte ingang tot de magische beleving.

Google Maps

Adres

Elixer Room
Haverkamp 220
2592BM Den Haag

Uitjes in de buurt

Reviews van Wizzarding Cocktail Maken

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.