Wie is de..?

Nijmegen

Het wie is de … spel in Nijmegen
Kom en ontdek Wie is de ... in Nijmegen als je zin hebt in sensatie, mysterie, spanning en teambuilding! Een spannend uitje voor jong en oud waarbij teamwork centraal staat. De citygame is geschikt voor alle soorten uitjes, zoals , vrijgezellenuitjes en familie-uitjes.

Speel het spannende spel Wie is de … in Nijmegen
Je kent het populaire tv-programma "Wie is de ...?” waarschijnlijk wel. Binnen een team wat je denkt te kunnen vertrouwen zit een saboteur. Iemand die opzettelijk, maar ongemerkt opdrachten laat mislukken. Maar hoe kom je achter de identiteit van deze rat? De citygame Wie is de … in Nijmegen, staat in het teken van spanning, actie en hilariteit. Wie kun je vertrouwen?


Wie is de saboteur in het team?
Je wordt in teams ingedeeld en er wordt één saboteur aangewezen. Dat gebeurt zonder dat iemand het weet. De teams kunnen alvast een strategie doorspreken. Maar wees op je hoede. Je beste vriendin of die aardige collega kan de saboteur zijn! Probeer samen te werken, maar let goed op met wie. Een ... is slim en niet te vertrouwen. Is die collega nou zo'n zenuwpees dat hij alles laat vallen? Weet zij écht het antwoord op die vraag niet? Toeval of opzet? Pakken jullie de saboteur? Wie is de … in Nijmegen reserveer je al vanaf 8 personen.

Google Maps

Adres

Doe Nijmegen
Titus Brandsmastraat 30
6511JR Nijmegen

Uitjes in de buurt

Reviews van Wie is de..?

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.