Streekbos Paviljoen

Bovenkarspel
Streekbos Paviljoen
Veilingweg 21
1611 BN Bovenkarspel

Van de diverse recreatiegebieden die West-Friesland rijk is, is Het Streekbos de bekendste. Dit fantastische natuurgebied wordt beheert door Recreatieschap Westfriesland (RSW). Je vindt hier een kort overzicht van enkele activiteiten die mogelijk zijn.

Handboogschieten:
Handboogschieten gebeurt onder begeleiding van een instructeur. Echt iets uit de jeugdjaren, schieten met pijl en boog. Het handboogschieten duurt twee uur en je schiet beslist in de roos, al was het maar om daarna gebruik te maken van de diverse mogelijkheden die ze op culinair gebied in huis hebben.

Klootschieten:
Klootschieten, een tak van sport die reeds in de middeleeuwen werd beoefend en thans nog veel in Twente voorkomt. Recreatiecentrum Streekbos plaatste dit spel in een recreatieve uitvoering. Er wordt een parcours gelopen in het Streekbos van ongeveer 2,5 km. Alles over verharde paden. Het spel duurt ongeveer 1,5 uur. Sportieve kleding is gewenst. Je krijgt vooraf duidelijke uitleg. Hapjes en drankjes krijg je mee in een nostalgische kinderwagen. Gezelligheid is troef, maar winnen is natuurlijk ook leuk.

Midgetgolf:
Midgetgolf speel je op een aantrekkelijke en goed beschutte 18 holes baan. Wie maakt het rondje in het minst aantal beurten? Alleen of met een grote groep, je beleeft altijd veel plezier.

Kanoverhuur
Voor groepen bestaat de gelegenheid om kano's te huren. Een ervaren instructeur brengt je desgewenst het varen in deze één- of tweepersoons kano's bij. Een vaartocht met of zonder begeleiding in de fraaie omgeving is altijd geslaagd. De grachten van Enkhuizen geven je de mogelijkheid om de huizen "eens van de andere kant" te bekijken.

Bezoek de website >>

Hond.

  Reviews van Streekbos Paviljoen

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden

  Uitjes in de buurt