Fotoshoot

Almere

Fotoshoot cadeau
Een fotoshoot cadeau krijgen is het allerleukste wat je kunt bedenken. Het is origineel, want iedere uitkomst is anders en je maakt er echt een dagje uit van. Bovendien is het niet alleen leuk voor die dag, maar kun je er altijd op terug blijven kijken als een dierbare herinnering. Besteed hem aan een vriendin om samen een shoot te doen of juist aan een familielid om het persoonlijk te maken. De ontvanger heeft zelf in handen hoe hij of zij op de foto staat, want je mag zelf het type fotoshoot uitzoeken. Zo weet je zeker dat het altijd een geslaagd cadeau is. Dát in combinatie met ons team voor visagie en hairstyling en het wordt gegarandeerd een topervaring!

Cadeaubon voor een fotoshoot
Voor een verjaardag of andere gelegenheid is het geven van een cadeaubon voor een fotoshoot altijd een goed idee! De cadeaubon voor een fotoshoot kun je op verschillende manieren geven. De ontvanger mag zelf het type fotoshoot uitzoeken, maar je kunt daarnaast nog wel een tegoedbon geven om bijvoorbeeld extra’s te kunnen aanschaffen. Denk hierbij aan foto- en inlijstmateriaal. Een compleet cadeau waarmee je jouw dierbare pas echt kunt verrassen. Leuk om te geven als verjaardagscadeau, maar ook om jouw vriendin bijvoorbeeld te verrassen op een babyshower. De waarde voor een cadeaubon voor een fotoshoot heeft een vast bedrag, maar deze kun je aanvullen met een tegoedbon voor extra materiaal.

Fotoshoot cadeau geven
Een fotoshoot cadeau geven is ontzettend leuk en vooral heel dankbaar. Verras de ontvanger met een echt origineel cadeau en kijk nog jaren terug naar prachtige foto’s. Door een fotoshoot cadeau te geven, geef je de ontvanger ook nog eens de kans uit zijn of haar comfortzone te stappen en een hele mooie en leuke ervaring rijker te worden! Kies uit de fotoshoots van 45 tot 90 minuten en bedenk natuurlijk alvast een leuke manier om de fotoshoot cadeau te geven! Wil je graag meer weten over de fotoshoots of over de mogelijkheden voor de cadeaubon? Neem dan gerust contact met ons op en we adviseren je graag. Tot op de onvergetelijke dag!

 

Google Maps

Adres

Fotostudio 87
Argonweg 22
1362AA Almere

Reviews van Fotoshoot

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.