Citygames op Texel

Den Burg - Texel

Wat is The Target?

The Target is een misdadig spannend achtervolgingsspel. Een gevaarlijke gangster is ontsnapt uit de gevangenis en is nu op Texel beland. Het is de taak aan 3 politieteams om de gangster op te pakken. Hun wapens: een tablet en de satellieten.

Door middel van een gps kunnen de teams af en toe zien waar de gangster zich bevindt. Het doel van de gangster is: €1.000.000 verdienen door het plegen van misdaden. Kunnen de agenten de gangster uitschakelen voor hij zijn 'target' heeft bereikt?

De spannendste activiteit in het centrum van den Burg op Texel!

De Erfenis

Een erfenis van 750 miljoen!
Jullie oudoom Hendrikus van Barneveld is op 97-jarige leeftijd omgekomen. Hendrikus van Barneveld heeft in zijn leven een fortuin opgebouwd en laat naar verluid zo’n 750 miljoen euro na. Omdat er geen directe familie bekend is, maken jullie aanspraak op zijn erfenis. Maar om te bepalen wie deze erfenis krijgt, moeten jullie eerst laten zien wie er een echte van Barneveld is!

Op bezoek bij de notaris
Jullie worden in het centrum van den Burg ontvangen waar jullie meer informatie krijgen over de verdeling van de Erfenis. Na de instructie krijgen jullie een tablet met daarop 1 miljoen euro en kan het spel beginnen.

Tijdens het spel kunnen jullie op verschillende manieren geld kwijt raken:
- Door het doen van hilarische foto opdrachten
- Het goed beantwoorden van vragen
- Het neerleggen van portemonnees
- Het uitdagen van andere teams in het casino

Na ongeveer twee uur spelen wordt iedereen weer terug verwacht bij de notaris. Tijdens de eindpresentatie krijgt u het verloop van het spel en de eindresultaten te zien. Tot slot wordt bekend gemaakt wie er recht heeft op De Erfenis van 750 miljoen euro.

Oftewel: Deze activiteiten zitten vol spanning en hilariteit! Man of vrouw? Jong of oud? Bedrijf of vrijgezel? Het maakt niet uit wat je bent, deze moderne stadsspelen bieden iedereen veel plezier!

Google Maps

Adres

Teambuilding Texel
Gerritslanderdijkje 2
1791NB Den Burg - Texel

Uitjes in de buurt

Reviews van Citygames op Texel

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.