Biesboschcentrum

Dordrecht

Nationaal Park De Biesbosch is het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa. Ontdek dit prachtige natuurgebied al wandelend, fietsend of vanaf het water.
Kom op plekken die doorgaans verborgen zijn! Vergeet je verrekijker niet mee te nemen, je kunt er altijd wel iets spotten!

Een bezoek aan de Biesbosch begint bij Biesboschcentrum Dordrecht, één van de bezoekerscentra van het nationaal park. In het bezoekerscentrum zijn verschillende tentoonstellingen en een Groenwinkel met leuke souvenirs. Vanuit het bezoekerscentrum worden allerlei excursies met een gids georganiseerd.

Daarnaast zijn er rondvaarten waarbij je kunt genieten van de prachtige omgeving.
Wil je liever zelf op pad? Huur dan een kano, sup of fluisterboot.

Kijk voor meer informatie en om te reserveren op www.biesboschcentrumdordrecht.nl

 

Google Maps

Adres

Biesboschcentrum Dordrecht
Baanhoekweg 53
3313LP Dordrecht

Uitjes in de buurt

Reviews van Biesboschcentrum

16 June 2013

Vandaag hadden we kano's gehuurd voor twee uur lang. We kwamen 20 minuten te laat door een festiviteit waarvan we niet op de hoogte gesteld waren. Gevraagd of we de kano 20 langer mochten lenen, zodat we de twee uur vol konden maken. Dit was niet mogelijk. Of we dan voor 1,5 uur mochten betalen, de tijd dat we dan ook zouden benutten. Dit was ook niet mogelijk. We meldden (netjes) dat we dit niet coulant vonden. De reservering werd weggehaald: we moesten maar weggaan! Hier een rotdag door gehad! Het personeel is totaal niet vriendelijk van de bootverhuur en al helemaal niet coulant. Niet aan te raden als je een leuke dag wilt hebben!

Krista

30 May 2014

Een zeer natuurlijke uitleg. Zeker voor herhaling vatbaar!

C. Smit

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.